2012-11-21 12:39:10
Φωτογραφία για ΧΟΛΕΜΠΑΣ : ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε σήμερα το βράδυ, είναι ιδιαίτερο για τον Χοσέ Χολέμπας, γιατί ουσιαστικά αντιμετωπίζει μία ομάδα της... χώρας στην οποία έχει μεγαλώσει, αλλά όπως φαίνεται δεν... επηρεάζεται!

Ο Χολέμπας τόνισε σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τη Σάλκε πως ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος και αποφασισμένος να διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα των "βασιλικών μπλε", για να βρεθεί με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού:

«Αισθάνομαι... φυσιολογικά, αλλά πρέπει να πω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι», και συμπλήρωσε:

«Η Σάλκε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά στην έδρα της και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας... καταστρέψουν. Εάν δεν είμαστε 100% προσηλωμένοι στο πλάνο, δεν κρατάμε τις θέσεις μας, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Επαναλαμβάνω, πρέπει να είμαστε πάρα πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».


Σε ερώτηση για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να... καταστρέψει τη Σάλκε, σημείωσε: «Δεν ξέρω εάν μπορούμε με τους καταστρέψουμε, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε... Νομίζω ότι εάν όλοι είναι αποφασισμένοι και προσηλωμένοι και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να το πάρουμε».

Αναφορικά με το εάν οι ερυθρόλευκοι είναι προετοιμασμένοι να παίξουν για τη νίκη, τόνισε: «Ναι, είμαστε έτοιμοι. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα κερδίσαμε 2-0, αλλά δεν κάναμε πολλά πράγματα. Μετά το 2-0 ρίξαμε τον ρυθμό μας και κάναμε συντήρηση, ειδικά για αυτό το παιχνίδι, κόντρα στη Σάλκε. Σίγουρα είναι ένας τελικός. Αυτοί πρέπει να κερδίσουν, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίσουμε... Είναι πολύ μικρή η βαθμολογική διαφορά στον όμιλο, η Σάλκε έχει 8 βαθμούς, η Αρσεναλ 7, εμείς 6, οπότε εάν νικήσουμε εμείς, νικήσει και η Αρσεναλ, νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό για εμάς»

Τέλος, σε ερώτηση εάν θέλει να σκοράρει, όπως πέρυσι, κόντρα στην Ντόρτμουντ, είπε: «Ας πούμε ότι θέλω να παίξω το ίδιο καλά. Βέβαια, πέρυσι έπαιζα μπροστά ως εξτρέμ, ενώ τώρα αγωνίζομαι στη φυσική μου θέση. Εάν σκοράρω θα είναι υπέροχο και για εμένα, αλλά κυρίως για την ομάδα. Ωστόσο, πρέπει να τα δώσουμε όλα ως ομάδα. Αυτό είναι το μυστικό για να νικήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ