2012-11-21 15:22:10
Φωτογραφία για Συνάντηση Αστυνομικών Αρχών Ηπείρου με εκπροσώπους της Αλβανικής Αστυνομίας για την εγκληματικότητα [ΦΩΤΟ]
Με τον Γενικό Διευθυντή Συνοριακής Αστυνομίας της Αλβανίας κ. Krenar Muco, συναντήθηκε την Δευτέρα στο χωριό Τεριαχάτι του Αργυροκάστρου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου κ. Τρομπούκης Κωνσταντίνος.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Λελοβίτης Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. Παπιγκιώτης Ανδρέας και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς κ. Γιώτης Γεώργιος.

Τον Γενικό Διευθυντή Συνοριακής Αστυνομίας συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Αργυροκάστρου για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Ajet Ibro, o Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Αργυροκάστρου για θέματα Συνόρων και Αλλοδαπών κ. Admir Abrija, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ναρκωτικών του Αρχηγείου της Αλβανικής Αστυνομίας κ. Sokol Selfollari, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συνοριακών Αργυροκάστρου κ. Dashamir Spaho, ο Αστυνομικός Σύνδεσμος της Αλβανικής Πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη κ. Vasil Valera και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς κ. Klement Lena.


Σύμφωνα με το Aftonomi.gr, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος, όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, της παράνομης μετανάστευσης, της διακίνησης ναρκωτικών καθώς και η επίλυση ήσσονος σημασίας διασυνοριακών θεμάτων.

Επίσης, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρησιακής ανταλλαγής πληροφοριών στους τομείς του οργανωμένου και διασυνοριακού εγκλήματος ενώ εξετάστηκε η προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας στον τομέα ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση και διεύρυνση της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας.

Δείτε τις φωτογραφίες απ' την συνάντηση στην Aftonomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προληπτικά εκτός ο Λαζάρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προληπτικά εκτός ο Λαζάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ