2012-11-21 15:51:44
Φωτογραφία για Καλός ο Μανόλο
Ο άλλοτε βοηθός του Ότο Ρέχαγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, τον τερματοφύλακα Μάνουελ Ροντρίγκες. Ακόμη μίλησε για τον Χακόμπο, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ρεχάγκελ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχω δει τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δέκα χρόνια που βλέπω, ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ομάδα που είχε. Έχει κάποιους καλούς νέους παίκτες αλλά σε άλλες περιπτώσεις δεν θα έπαιζαν στον ΠΑΟΚ αυτοί. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ αυτός που ήταν κάποτε. Δεν είναι καλό το πρωτάθλημα αλλά όταν θυμάσαι την ομάδα που είχε παλαιοτέρα και βλέπεις αυτή σήμερα, δε μπορείς να συγκρίνεις το επίπεδο.»

Για τον Χακόμπο: «Είδα πως πρόκειται για έναν καλό τερματοφύλακα, όμως δεν μπορεί να κανείς αυτά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι απαράδεκτες ενέργειες. Πρέπει εφόσον είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να κρατήσεις τα νεύρα σου και να μην έχεις αυτή τη συμπεριφορά.»

Για τον Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκες: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, δεν ξέρω για τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ αλλά ο Μανόλο είναι πολύ καλός. Έχω ακούσει πως τον «κοιτάει» ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μίλησα με κανέναν. Έχει συμβόλαιο με την Πάφο. Εξαρτάται από τον παίχτη και την ομάδα. Όταν τον ζητάει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δε μπορείς να τον σταματήσεις από το να μην πάει.»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ