2012-11-21 16:10:02
Φωτογραφία για ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ : ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Ο Γιάννης Τοπαλίδης αποκάλυψε στον "Sentra 103,3", πως στο παρελθόν τον είχαν ρωτήσει για τον Κώστα Μήτρογλου, η Βέρντερ Βρέμης και η Στουτγκάρδη, ενώ πιστεύει πως η Σάλκε θα πιέσει από τα πρώτα λεπτά τον Ολυμπιακό για να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε :

Για τον Μήτρογλου:«Παράγοντες της Βέρντερ και της Στουτγκάρδης με έχουν ρωτήσει στο παρελθόν για τον Μήτρογλου. Εχοντας δουλέψει ως σκάουτερ στη Χέρτα και γνωρίζοντας τον πώς λειτουργούν, θεωρώ βέβαιο ότι γερμανικές ομάδες θα ενδιαφερθούν για τον παίκτη. Κοιτούν όλα τα στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή, τα γκολ που βάζει, την ομάδα που αγωνίζεται, ενώ σημαντικό στοιχείο γι αυτούς είναι εάν ο παίκτης που τους ενδιαφέρει παίζει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Μήτρογλου έχει ήδη πετύχει τρία γκολ στο Champions League, σκοράρει στο πρωτάθλημα, είναι βασικός στην εθνική ομάδα. Κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά κι αυτό που χαρακτηρίζει τον Μήτρογλου είναι το γκολτζής».

Για το παιχνίδι με τη Σάλκε: «Πιστεύω ότι η Σάλκε στην αρχή του αγώνα θα πιέσει για να πετύχει γκολ και μετά να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στις αντεπιθέσεις, καθώς διαθέτει γρήγορους παίκτες. Η γνώμη μου είναι ότι όσο το παιχνίδι κυλά χωρίς γκολ αυτό θα είναι προς όφελος του Ολυμπιακού, γιατί η Σάλκε μέσα στην έδρα της παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κι αν ο αντίπαλος την παίξει έξυπνα, μπορεί να βρει κενά στην άμυνά της και να την χτυπήσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ