2012-11-21 23:02:04
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς και η Δόση: Η φωτό με τα περισσότερα likes
Αυτό το στιγμιότυπο, του Έλληνα πρωθυπουργού, που συναντάει και αγκαλιάζει τη δόση λίγο πριν χωρίσουν ξανά, ύστερα από την αναβολή στη συνεδρίαση-θρίλερ του Eurogroup, έχει κάνει μέσα σε λίγες ώρες, νέο ρεκόρ στο Facebook Η φωτογραφία που αναμένεται να φτάσει τα 2.5 εκατομμύρια likes, ξεπερνώντας κατά πολύ την πρωτότυπη του προέδρου Ομπάμα (ένθετη).

Είναι η συγκλονιστική στιγμή, λίγο πριν ανακοινωθεί η νέα αναβολή στην εκταμίευση της δόσης και ο Αντώνης Σαμαράς, αγκαλιάζει συγκλονισμένος τη δόση, πριν αποχωριστούν ξανά, ενώ οι προσωπικοί του αγιογράφοι, σπεύδουν να απαθανατίσουν τη σκηνή και να την ανεβάσουν στην προσωπική του σελίδα «Ρώτα τον Αντώνη Σαμαρά» στο Facebook.

Αμέσως εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, έσπευσαν να κάνουν like και να μοιραστούν συγκινημένοι, αυτή τη φωτογραφία, προφανώς εντυπωσιασμένοι από την ένταση των συναισθημάτων από τον πόνο του αποχωρισμού, που κατάφερε να μεταδώσει,


Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν, ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, θυμίζει πολύ (ακόμα και στα ρούχα) την αντίστοιχη πόζα του αμερικανού προέδρου, που αγκαλιάζει τη σύζυγό του μετά από μια πετυχημένη προεκλογική συγκέντρωση.

Ωστόσο οι αγιογράφοι και οι άλλοι παρατρεχάμενοι του Αντώνη Σαμαρά, ισχυρίζονται ότι όλα αυτά είναι κακεντρέχειες από ανθρώπους που επειδή δεν θα πάρουν μερίδιο από τη δόση ζηλεύουν. Και τονίζουν πως οι ομοιότητες είναι «απλά συμπτωματικές» και ότι «είναι λογικό να υπάρχουν, αφού οι δύο πρόεδροι έχουν πάρα πολλά κοινά μεταξύ τους – σλουρπ».

Πηγή: protagon
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NowPlaying for Facebook :Cydia tweak free update
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NowPlaying for Facebook :Cydia tweak free update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ