2012-11-22 00:14:32
Φωτογραφία για Μας επιβεβαίωσε ευχάριστα...ο Υφυπουργός Οικονομικών για τη Δ.Ο.Υ Αιγίου!
Με αφορμή τη θετική κατάληξη σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών για το μη κλείσιμο της Εφορίας Αιγίου και την αναίρεση της επίμαχης απόφασης , από την Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή" του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

"Στην προτελευταία Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας, κατά την οποία η παράταξή μας ζήτησε να συζητηθεί η κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της Εφορίας Αιγίου στις 14 Ιανουαρίου, ο Επικεφαλής μας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, είχε ενημερώσει το σώμα, για το αποτέλεσμα της επικοινωνίας του με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη - κι όχι μόνο - ότι δηλαδή, "μετά την ψήφιση των μέτρων και την εκταμίευση της δόσης από τους δανειστές μας, η απόφαση για την κατάργηση της Δ.Ο.Υ Αιγίου θα επανεξεταστεί, μαζί με ελάχιστες ακόμα περιπτώσεις περιοχών της χώρας". Η τελευταία εξέλιξη εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, μας επιβεβαιώνει ευχάριστα, πολύ πιο γρήγορα μάλιστα απ' ότι αρχικά αναμέναμε!


Τότε, ο κ. Δήμαρχος, φερόμενος επιπόλαια για ένα τόσο σοβαρό θέμα, προτίμησε να μεμφθεί τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, με την ειρωνική φράση..."ε και τι έκανες"! Ελπίζουμε τώρα, μετά και την δρομολόγηση - προσεχώς - της έκδοσης διορθωτικής υπουργικής απόφασης που θα εξαιρεί την Δ.Ο.Υ Αιγίου από τον πίνακα αυτών που κλείνουν ή συγχωνεύονται, να κατάλαβε κάτι για όσα προ ημερών του λέγαμε!

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την προφορική δέσμευση του κ. Υφυπουργού στους Βουλευτές Αχαίας κ.κ Νταβλούρο και Τσούκαλη, θεωρώντας πως όλοι όσοι κινητοποιήθηκαν και πίεσαν προς την άρση της κατάφωρης αδικίας σε βάρος των πολιτών και επαγγελματιών της Αιγιάλειας - μηδέ εξαιρουμένης και της Δημοτικής Αρχής - πέτυχαν μια νίκη σε μία από τις πολλές μάχες, μετώπων που έχουν ανοίξει ή που ανοίγουν για την περιοχή μας"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρύσανθος on stage
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρύσανθος on stage
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ