2012-11-22 00:09:12
Φωτογραφία για Στην επόμενη φάση οι κανονιέρηδες, Τεσσάρα η Ντόρτμουντ!
Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της και κέρδισε με 2-0 τη Μονπελιέ και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού πήρε την πρόκριση

Η Άρσεναλ πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 11' ο Ποντόσλκι έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Κοσιελνί έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 13' ο Στσέσνι νίκησε σε τρομερό τετ α τετ τον Μονιέ. Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και στο 31' ο Ποντόλσκι έκλεψε από τον Μπιβά, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. στο 36' ξανά ο Γερμανός έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ξανά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 48'. Ο Βερμάελεν έκανε το γέμισμα, ο Ζιρού έπιασε την κεφαλιά κι η μπάλα έφτασε στον Γουίλσιρ που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. η ομάδα τυ Αρσέν Βενγκέρ ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και στο 63' έφτασε και σε 2ο γκολ. Ο Γερμανός έπαιξε το ένα δύο με τον Ζιρού και με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 73' ο Μπιβά έκοψε τελευταία στιγμή τον Καθόρλα, ενώ στα τελευταία 20 λεπτά η Άρσεναλ είχε ακόμη 3 καλές στιγμές για να σκοράρει.


ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Αρτέτα, Καθόρλα (84' Καθόρλα), Γουίλσιρ, Τσαμπερλέιν (69' Ράμσεϊ), Ζιρού (85' Ζερβίνιο), Ποντόλσκι.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντέν, Κονγκρέ, Γιανγκά-Εμπιβά, Ελ Καουτάρι, Εστράδα (79' Μαρβό), Καμπελά (68' Μαρτέν), Εστράδα, Μπελχαντά, Μονιέ, Σαρμπονιέ (69' Ερέρα), Ντεπλάνζ.

ΑΓΙΑΞ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Άμστερνταμ Αρίνα

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για τη Ντόρτμουντ που διέλυσε με 4-1 τον Άγιαξ.Οι Γερμανοί μπήκαν ιδανικά στο ματς καθώς στο 8' άνοιξαν το σκορ με τον Ρόις που συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Γκέτσε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Ο Άγιαξ προσπάθησε να απαντήσει και στο 22' απείλησε με ένα σουτ του Έρικσεν αλλά η Ντόρτμουντ "χτύπησε" και πάλι καθώς στο 36' έκανε το 0-2 με ωραία προσπάθεια του Γκέτσε. Μόλις πέντε λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο γκολ αυτή τη φορά με σκόρερ τον Λεβαντόφσκι. Στην επανάληψη ο Άγιαξ είχε την πρωτοβουλία με την Ντόρτμουντ να περιμένει.

Οι Ολλανδοί είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 63' με τον Σένε και τρία λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι "χτύπησε" και πάλι κάνοντας το 0-4. Ο Άγιαξ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 87' με τον Χέσεν.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Μπλιντ, Μοϊσάντερ, Άλντερβάιρελντ, Φαν Ράιν, Έρικσεν, Πόουλσεν (46'Σένε), Μπερίγκτερ (73'Φίτσερ), Ενόχ (64'Χέσεν), Λουκόκι, Ντε Γιονγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερνφέλερ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Μπέντερ (63'Πέρισιτς), Γκιντόγκαν, Γκρόσκρόιτς, Γκέτσε (70'Μπλαζικόφσκι), Ρόις (79'Σίμπερ), Λεβαντόφσκι.

Όλα τα αποτελέσματα 21/11/2012

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.- ΠΑΡΙ Σ.Ζ: 0-2

ΠΟΡΤΟ- ΝΤΝΑΜΟ Ζ.: 3-0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΛΚΕ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΜΟΝΠΕΛΙΕ: 2-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΖΕΝΙΤ- ΜΑΛΑΓΑ: 2-2

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΙΛΑΝ: 1-3

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΙΑΞ- ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ