2012-03-23 18:22:06
Φωτογραφία για Έγινε της Λιβύης στο Μαρούσι!
Πριν από δύο εικοσιτετράωρα «νοσηλευομένοι» στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι δημιούργησαν σοβαρό συμβάν διατάραξης... και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και να προκληθεί συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, μπουλούκι Λίβυων που φιλοξενούνται στη χώρα βάσει του «ανθρωπιστικού προγράμματος» Παπουτσή που συνεχίζεται με την παρούσα κυβέρνηση, αρπάχτηκαν μεταξύ τους παρενοχλώντας εργασιακά και το νοσηλευτικό προσωπικό, με τη δικαιολογία ότι «απαιτούσαν από την πρεσβεία τους στην Αθήνα να τους δώσει βίζα και μερικοί να παρατείνουν τη διαμονή τους στη χώρα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες «τα είπαν μεταξύ τους όχι και σε τόσο ήπιο ύφος» και για λίγο έλειψε να πλακωθούν στο ξύλο. Αλλες πηγές είπαν στη «δημοκρατία» ότι «κάτι έγινε αλλά δεν ήταν σοβαρό». Επισήμως από το Ιατρικό Κέντρο έγινε γνωστό ότι «υπήρξε ένταση με κάποιους που έκαναν φυσιοθεραπείες γιατί δεν είχαν βίζα, αλλά το συμβάν έγινε σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο και όχι σε αυτό των βορείων προαστίων».


Να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η ελληνική κυβέρνηση υπό την επίβλεψη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει στήσει προσοδοφόρα επένδυση με ειδικό κέντρο υποδοχής προσφύγων από το γειτονικό κράτος.

Τα έξοδα νοσηλείας καλύπτονται από αραβικά κράτη, με αποτέλεσμα να έχει στηθεί βιομηχανία περίθαλψης από μεγιστάνες της υγείας που αποσκοπούν στο κέρδος. Το ερώτημα είναι βέβαια κατά πόσον πλήττεται τουριστικά η Ελλάδα από την αθρόα έλευση λαθραίων που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ