2012-11-22 01:47:02
Φωτογραφία για Λαθρομετανάστες, λαθρεμπόριο και κλοπές, καθημερινή απειλή στην Ήπειρο!
Μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθησαν δύο διακινητές λαθρομεταναστών στα Γιάννινα, ένας Πακιστανός, που πουλούσε λαθραία στα Γιάννινα, πέντε Βούλγαροι, που έκλεψαν χαλκό και σίδηρο στο Μπιζάνι και ένας Πολωνός στην Άρτα, για κλοπή σε σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα δύο διακινητές (ένας 49χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός), οι οποίοι διευκόλυναν την προώθηση στο εσωτερικό της

ελληνικής επικράτειας τριών μη νόμιμων μεταναστών. 

Ειδικότερα, σε σήμα στάσης, που έκαναν οι αστυνομικοί στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου για έλεγχο, αυτός δεν συμμορφώθηκε και επιχείρησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας ταχύτητα, πλην όμως οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό ως οδηγός ένας 49χρονος ημεδαπός και ως συνοδηγός ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι είχαν επιβιβάσει στο όχημα τρεις μη νόμιμους μετανάστες, Αλβανούς, με σκοπό να τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα. 


Συνελήφθη στην Πρέβεζα, 39χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 39χρονο συλληφθέντα, βρέθηκαν στην κατοχή του 250 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν είχαν επικολλημένη την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω στο Μπιζάνι Ιωαννίνων πέντε Βούλγαροι (ηλικίας 41, 39, 31, 25 και 19 ετών), κατηγορούμενοι για κλοπή χαλκού και σιδήρου από εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμάρων. Ειδικότερα, οι πέντε δράστες συνελήφθησαν τη στιγμή που φόρτωναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καλώδια χαλκού, βάρους 100 κιλών, 200 κιλά σιδήρου και μία αντλία βυθού, τα οποία είχαν μόλις αφαιρέσει από εργοστάσιο μαρμάρων στο Μπιζάνι Ιωαννίνων.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για κλοπή από σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, ο 52χρονος νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ στην Άρτα μία φιάλη αλκοολούχου ποτού. Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Πολωνικές Αρχές για υποθέσεις απάτης και προμήθεια πιστοποιητικών με ψευδείς προφάσεις, αδικήματα που είχε διαπράξει στη Πολωνία.
katoci.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ