2012-11-22 11:00:15
Φωτογραφία για Ανδρικές τάσεις για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.
8+1 προτάσεις και συμβουλές για ακαταμάχητο στυλ!

1. Φορέστε κοστούμι

Ο καιρός άλλαξε και τώρα πια μπορείτε άνετα να φορέσετε ένα καλοραμμένο κοστούμι στη δουλειά. Ένα κοστούμι δίνει στον άνδρα δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αφού μόλις το φορέσετε αμέσως θα σας ανεβάσει την διάθεση. Αυτή την εποχή τα κοστούμια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι σε στενή γραμμή, ραμμένα πάνω στο ανδρικό σώμα, δίνοντας  έτσι έμφαση στην αυστηρή ανδρική Ιταλική γραμμή. ιδιαίτερα των οίκων Armani και Gucci. Προτιμήστε κοστούμι σε γκρίζους τόνους ή σκούρο καφέ με άσπρο πουκάμισο και σκούρα γραβάτα. 

2. Δοκιμάστε και το φθινόπωρο τα  έντονα χρώματα.

Ναι μεν είναι φθινόπωρο αλλά δεν σημαίνει ότι σταματούμε να φοράμε τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού. Εξάλλου ο Giorgio Armani αλλά και o οίκος Dior στις φετινές προτάσεις τους παρουσίασαν έντονα χρώματα φανελών και πουκάμισων σε συνδυασμό με σκούρα κοστούμια.  


3. Δοκιμάστε τα Graphic Prints

Κάτι που θα φορεθεί πάρα πολύ και θα αγαπηθεί από εσάς είναι οι μακρυμάνικες φανέλες με Graphic Prints. Είναι άνετες, μοντέρνες μπορούν να φορεθούν με τζιν, ή κάτω από ένα blazer, και μπορείτε να τις βρείτε με χαρακτήρα πιο ρετρό αλλά και μοντέρνο.

4. Αγοράστε κοντό σταυρωτό σακάκι

Θυμάστε τα σταυρωτά σακάκια της δεκαετίας του `80; Το λοιπόν φέτος επανέρχονται δυναμικά και προβλέπουμε να φορεθούν για πολύ καιρό  αφού ο ανδρικός πληθυσμός τα έχει πραγματικά λησμονήσει. Η γραμμή τους ναι μεν είναι σταυρωτή αλλά  δεν είναι χοντροκομμένα όπως τότε. Επανέρχονται σε πιο κομψή γραμμή κοντά στο ανδρικό σώμα. 

Σημ. Τα σακάκια αυτά ταιριάζουν σε ψηλούς και λεπτούς άνδρες όπου μπορούν να στρώσουν όμορφα πάνω τους. 

5. Το διαχρονικό και μυστήριο μαύρο

Αγοράστε μαύρα ρούχα, ταιριάζουν πολύ με το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα. Τολμήστε και φορέστε από πάνω μέχρι κάτω μαύρα. Θα δημιουργήσετε μυστήριο γύρω από εσάς και θα σας κάνει ακόμη πιο σέξι. 

Σημ. Αν μείνετε αξύριστος για λίγο είναι ακόμη καλύτερο το look.

6. Στυλ Johnny Depp

Αυτός ο τύπος για κάποιο λόγο τρελαίνει τις γυναίκες. Το έντονο προσωπικό του στυλ (καπέλο, παπούτσια, γυαλί, κασκόλ κτλ.) τον κάνει ακαταμάχητο, προσπαθήστε να υιοθετήσετε την άνεση και τον όλο συνδυασμό  του look.

7. Τhink Thirties New England

Κάντε μια έρευνα πως ήταν το Αγγλικό στυλ την δεκαετία του `30. Φέτος οι γραμμές και τα υφάσματα της δεκαετίας αυτής θα φορεθούν πολύ. Θα δείτε κοστούμια , blazers με μεγάλα καρό,  γυαλιά με κοκαλένιο καφέ ή μαύρο σκελετό σε πιο στρογγυλεμένη γραμμή, αμάνικα πουλόβερ, ζακέτες σε κλασσική γραμμή και γενικά θα επικρατεί το στυλ του παππού σας, μήπως ήρθε η ώρα να τον αντιγράψετε;

8. Πόσο σας  πάει το χακί!

Ναι, για άλλη μια φορά το στρατιωτικό στυλ είναι στην μόδα, αλλά τώρα πια δεν μιλάμε για παραλλαγή. Βρείτε τα χακί σακάκια του στρατού, τις μαύρες μπότες και φορέστε τα. 

9. Βγάλτε από τις ντουλάπες τα παλτά.

Φέτος τα κλασικά παλτά είναι πάλι στην μόδα. Αν και είναι φθινόπωρο ακόμη, σας προειδοποιούμε ότι φέτος θα φορεθούν πολύ.  Βγάλτε τα από τις ντουλάπες να αεριστούν και ετοιμαστείτε για χειμερινή διάθεση.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ