2012-03-23 19:58:46
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπαδήμου-Τσίπρα!
Με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως «οργανωμένη χρεοκοπία» το PSI και είπε ότι κατέθεσε στον πρωθυπουργό «την έντονη ανησυχία του για την πορεία της οικονομίας, κυρίως για την ήδη ειλημμένη απόφαση για νέα μέτρα ύψους περίπου 16 δισ. ευρώ που θα γονατίσουν την κοινωνία και θα καταρρακώσουν ακόμα περισσότερο την οικονομία».

Ο κ. Τσίπρας, όπως είπε, ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να ενημερωθεί εάν υπάρχει κάποια εμπεριστατωμένη μελέτη για τις επιπτώσεις αυτών των νέων μέτρων στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία, προσθέτοντας πως «δυστυχώς» διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει.

Εκτίμησε δε ότι οι επιπτώσεις του δεύτερου μνημονίου «θα είναι πολύ σκληρότερες για την οικονομία και την κοινωνία από ό, τι οι επιπτώσεις του πρώτου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να του αποσαφηνίσει πλήρως την ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες και ότι ο πρωθυπουργός τον «διαβεβαίωσε ότι η δική του πρόθεση είναι να οδηγηθούμε σε εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου».


«Αν πρόκειται απλά για μια απόκλιση εβδομάδας, φαντάζομαι κανείς δεν έχει να θέσει κάποιο ζήτημα», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Ερωτηθείς εάν του έθεσε θέμα ο πρωθυπουργός αναφορικά με αντιδράσεις στην παρέλαση και τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «δεν είχε κανέναν λόγο να θέσει θέμα σε εμάς για τις αντιδράσεις».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του «γιατί το τελευταίο διάστημα διαμορφώνεται ένα κλίμα ποινικοποίησης της διαμαρτυρίας αλλά και ένα κλίμα που μας προϊδεάζει για προβοκάτσιες».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ