2012-03-23 20:10:15
Φωτογραφία για Χειρότερα δεν γίνεται!
Σωρηδόν έρχονται τα... καλά νέα τελευταία για τον Παναθηναϊκό. Μη χειρότερα δηλαδή. Τι άλλο να ακούσουν πια οι οπαδοί για την ομάδα τους;

Τις τελευταίες μέρες ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός τίτλου, χωρίς οπαδούς, αγωνιστικά η ελπίδα για κάτι καλό στα πλέι οφ "ψαλιδίστηκε" λόγω της τιμωρίας και πλέον δεν έχει ούτε διοίκηση, ούτε λεφτά!

Αυτή η εβδομάδα που έρχεται στο τέλος της θα μείνει "αξέχαστη" στους φίλους του Παναθηναϊκού!

Την Κυριακή η ομάδα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην έδρα της, σε ένα ματς που δεν τέλειωσε ποτέ λόγω των επεισοδίων που έγιναν στο ΟΑΚΑ κι είχαν ως- πρώτο- αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Την Πέμπτη, αργά το βράδυ, ήρθαν και τα... μαντάτα από την Πειθαρχική Επιτροπή, όπου βρήκαν τον Παναθηναϊκό να χάνει το ντέρμπι στα "χαρτιά" με 0-3, να του αφαιρούνται 3 βαθμοί από τη φετινή σεζόν και 2 από την επόμενη, να του επιβάλλεται αποκλεισμός έδρας για 4 αγωνιστικές (συμπεριλαμβανομένων 2 αγώνων των πλέι οφ) και τέλος του..
. έραψαν κι ένα "κοστουμάκι" 250.000 ευρώ Σήμερα, Παρασκευή, στο ΔΣ της ΠΑΕ παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Βγενόπουλος, Πολέμης και Βασιλάκης δεν πρόκειται να βοηθήσουν οικονομικά και αυτά σε πρώτη φάση δύο πράγματα σημαίνουν: 1) Αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά, μετά το Δ.Σ. της 18ης Απριλίου ο Παναθηναϊκός θα έχει Διοίκηση Πρωτοδικείου και 2) η UEFA θα τον αποκλείσει από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Να ξανακάνουμε μια... σούμα: Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν έχει διοίκηση, δεν έχει λεφτά, δεν θα έχει τους φιλάθλους του στα πολύ κρίσιμα ματς που ακολουθούν και αν στραβώσουν τελείως τα πράγματα, ακόμα και αν βγει 2ος στα πλέι οφ, ίσως να μην μπορεί να πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League!

H εβδομάδα, πάντως, ολοκληρώνεται στο "Γεντί Κουλέ" και με το ματς με τον ΟΦΗ, για το οποίο δεν... περισσεύει είναι αλήθεια και η αισιοδοξία για κάτι καλό...
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ