2012-11-24 10:09:15
Φωτογραφία για Κανάλι στην Πάτρα ήθελε να αγοράσει η μαντάμ Σούλα! - Οι πραγματικοί οίκοι ανοχής είναι έξω από τις επιχειρήσεις μου...
Τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας ήθελε να αγοράσει το 2004 η ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής Σούλα Αλευρίδου! Εκπρόσωπος της είχε προσεγγίσει ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού της Πάτρας με πρόταση για την εξαγορά είτε του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του καναλιού είτε του συνόλου των μετοχών.

Οι συζητήσεις ήσαν σε προχωρημένο στάδιο αλλά τελικά ναυάγησαν όταν ο ιδιοκτήτης του καναλιού πρόβαλε επιπλέον αντιρρήσεις, όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες.

Η μαντάμ Σούλα που εδώ και πολλές μέρες απασχολεί το πανελλήνιο κινήθηκε τότε για την εξαγορά τοπικής εφημερίδας αλλά και πάλι οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν, με υπαιτιότητα αυτή την φορά της ίδιας καθώς έστρεψε το επενδυτικό ενδιαφέρον της προς την Βόρεια Ελλάδα.

Πρόσφατα, η χορηγία της σε σχολείο της Πάτρας δεν έγινε δεκτή. Η ίδια εξακολουθεί να υπεραμύνεται των καλών της προθέσεων και να λέει ότι ο πραγματικός "οίκος ανοχής" βρίσκεται έξω από τις επιχειρήσεις της.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ