2012-11-24 12:03:04
Φωτογραφία για Πύργος: Ο κίνδυνος παραμονεύει στο δρόμο καρμανιόλα
Δεν πάνε λίγες ημέρες από το προηγούμενο τροχαίο που από καθαρή τύχη πάλι δεν θρηνήσαμε θύματα στην οδό Αγίου Γεωργίου στον Πύργο. Με το ατύχημα που συνέβη το βράδυ της

Πέμπτης, μέσα σε περίπου ένα μήνα μετράμε τέσσερα σοβαρά ατυχήματα σε μια απόσταση τριών – τεσσάρων χιλιομέτρων από τον Πύργο έως το χωριό Άγιος Γεώργιος. Και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μην συμβεί το χειρότερο, αφού ο δρόμος αυτός μεγάλης κυκλοφορίας, είτε τον διασχίσεις ημέρα είτε πολύ δε περισσότερο νύχτα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.

Το τελευταίο ατύχημα

Είχαν τύχη οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο. Μια γυναίκα 34 ετών και ένας άντρας 42 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου, αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός τους ήταν ελαφρύς και δεν αντιστοιχούσε στην εικόνα των οχημάτων τους, μετά τη σύγκρουση.


Όλα έγιναν στη διασταύρωση του οικισμού Ανθόπυργος στη συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Νοσοκομείου Πύργου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 34χρονη κινούμενη στην οδό του νοσοκομείου προς την Αγ. Γεωργίου – ένα μαύρο FIAT Seicento, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτό που οδηγούσε ένας 42χρονος, ένα χρυσαφί ΤΟΥΟΤΑ Yaris, επί της Αγ. Γεωργίου με κατεύθυνση από Πύργο προς Αγ. Γεώργιο.

Το δύο αυτοκίνητα έγιναν ένα κουβάρι και κατέληξαν πάνω σε τσιμεντένιο μαντρότοιχο. Ο άνδρας κατάφερε να βγει γρήγορα από το αυτοκίνητο και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Για τη γυναίκα οδηγό τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα αφού τα πόδια της εγκλωβίστηκαν μέσα στις λαμαρίνες.

Έτσι χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής που έφτασαν στιγμιαία εκεί, αφού η υπηρεσία είναι ακριβώς δίπλα. Η επιχείρηση ήταν δύσκολη αλλά οι πυροσβέστες κινήθηκαν γρήγορα και τελικά απεγκλώβισαν την 34χρονη από το αυτοκίνητο.

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ