2012-03-23 21:38:29
Φωτογραφία για Η δύναμη του ορού προσώπου (serum)
Η αγορά είναι γεμάτη από ορούς αντιγήρανσης, λάμψης και ενυδάτωσης. Τι είναι αυτό το beauty gadget που λέγεται «ορός» και για το οποίο ο κόσμος της ομορφιάς επενδύει τόσα πολλά στην επιστημονική ερεύνα;

Το serum είναι ένας ορός που αποτελείται από ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή και σε υψηλότερη συγκέντρωση. Η υφή του είναι υδαρή και αυτό το βοηθάει να εισχωρεί καλύτερα στο δέρμα με αποτέλεσμα να είναι το πιο δραστικό προϊόν της περιποίησης του δέρματος. Το serum είναι μια εντατική περιποίηση που δεν αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα αλλά ενισχύει τη δράση της.

Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες του δέρματος μπορούμε να βρούμε στην αγορά πολλά serum όπως για ενυδάτωση, σύσφιξη, αντιρυτιδική δράση, λάμψη, αναζωογόνηση, λεύκανση, βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και άλλα.

1. Το χρησιμοποιούμε κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική κρέμα.


2. Το χρησιμοποιούμε το βράδυ μετά τον καθαρισμό / ντεμακιγιάζ του δέρματος.

3. Το χρησιμοποιούμε σαν βάση πριν το μακιγιάζ, για την βραδινή μας έξοδο.

4. Το χρησιμοποιούμε σε περιόδους με έντονες καιρικές συνθήκες ή σε περιόδους έντονου στρες για να προστατέψουμε το δέρμα μας, πχ όταν έχει πολύ υγρασία, πολύ κρύο, όταν ταξιδεύουμε συχνά με αεροπλάνο, όταν δουλεύουμε σε περιβάλλον με κλιματιστικά και άλλα.

5. Το χρησιμοποιούμε μετά τα 30, ανάλογα με τις απαιτήσεις του δέρματος.

Επενδύσετε στα σέρουμ ως ένα ενισχυτικό ενός δυναμικού μενού αντιγήρανσης ή και ως θεραπεία σε μια θαμπή και άτονη επιδερμίδα. Θα δείτε σίγουρα σταδιακή βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας σας και σε περίπτωση που ανακαλύψετε το κατάλληλο, ένα πολύτιμο βοηθό ομοφιάς.

ΠΗΓΗ: jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ