2012-11-25 14:42:12
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΕΦΗΒΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΛΑΤΗ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 - ΠΑΟ Κ17 2-1
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού ήθελαν τη ρεβάνς από την ήττα τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα κατάφεραν πολύ καλά κερδίζοντας με 2-1 τον "αιώνιο" στο Ρέντη και βρίσκονται πλέον με άνεση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό. Ο Ξηρός έκανε λάθος στην άμυνα του ΠΑΟ, το εκμεταλλεύτηκε ο Καναβέτας, που με ωραία ενέργεια δεν δυσκολεύτηκε να... «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και διπλασιάσαν τα τέρματά τους στο 30ό λεπτό με τον Καλλέργη. Η φάση ξεκίνησε από τον Χατζάρα που έκανε μια ατομική ενέργεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον σκόρερ που ερχόταν από πίσω.

Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι "πράσινοι" ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 68' με κεφαλιά του Β. Αγγελόπουλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Θρύλος έφτασε τους 20 πόντους, ο ΠΑΟ έμεινε στους 16 και πλέον οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να καπαρώνουν τη δεύτερη θέση ήδη από την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Τόνι, Μακροστέργιος, Τρούφας, Ξανθόπουλος, Καλλέργης, Μαργαρίτης, Παπανικολάου, Μανουσάτης, Χαντζάρας, Καναβέτας.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ