2012-03-23 23:11:29
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για το ΙΚΑ Νεάπολης
Εκεί στο ΙΚΑ Νεάπολης Θεσσαλονίκης δεν ξέρουν τί τους γίνετε... Στις 29 Φεβρουάριου προσπάθησα να γράψω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις.

Είχα παραπεμπτικό από νοσοκομείο και έπρεπε να πάω στο ΙΚΑ να τις γράψω... Έτσι επισκέφτηκα την ρευματολόγο του ΙΚΑ Νεάπολης και με 1000 ζόρια έγγραψε τις εξετάσεις. Λέω με 1000 ζόρια γιατί στην αρχή δεν ήθελε να τις γράψει, διότι όπως μου είπε δεν του αφήνει ο Λοβέρδος και ότι έχουν εντολή να μην γράφουν πολλά Πάω στον ελεγκτή τις θεωρώ και πάω μετά την γραμματεία για σφραγίδα. Εκεί η γραμματεία μου λέει ότι δεν μπορεί  να βάλει σφραγίδα γιατί αν έβαζε θα έπρεπε να κάνω τις εξετάσεις την ίδια μέρα λόγω λήξης του έτους ασφάλισης και μου είπε να το ανανεώσω πρώτα και μετά θα το σφραγίσει.

Βέβαια η άσχετη γραμματεία δεν ήξερε ότι είχαν πάρει ένα μήνα παράταση (μέχρι τέλος Απρίλη) αλλά ούτε και εγώ...

Έτσι πήγα μετά από 3-4 μέρες και το ανανέωσα, όπως και εκεί έμαθα ότι πήρε παράταση ένα μήνα.


Δυστυχώς για κακή μου τύχη αρρώστησα για λίγες μέρες και δεν μπορούσα να μετακινηθώ.

Έτσι μετά από 3-4 μέρες ξαναπήγα στο ΙΚΑ Νεάπολης με το θεωρημένο βιβλιάριο για να βάλουν σφραγίδα στις εξετάσεις.

Εκεί, πάλι δεν το σφράγισαν γιατί είχε περάσει το 10ήμερο από την ημερομηνία του παραπεμπτικού.

Λέγοντας το παραπάνω περιστατικό, ότι με αυτοί με στείλανε να το θεωρήσω και ότι δεν ήξεραν ότι είχε πάρει παράταση, με κοιτούσαν με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας!

Πάω λοιπόν ξανά στον ελεγκτή να κάνω τα παράπονά μου και αυτό μου λέει ότι πρέπει να το σφραγίσουν.

Πάω ξάνα στη γραμματεία και μου λένε ξανά ότι δεν μπορούν!  (Ελληνικό δημόσιο forever!)

Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει την ημερομηνία ή το παραπεμπτικό η ρευματολόγος (αυτή η κορυφαία γιατρός στην εξυπηρέτηση) την ημερομηνία και να ξανακάνω ότι την διαδικασία.

Η ρευματολόγος έλειπε εκείνη την στιγμή. Το τραγικό ήταν όταν ρώτησα πότε γυρνάει η ρευματολόγος. "Ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή αλλά για σίγουρα έλα από Δευτέρα..." ήταν η απάντηση τους!

Εκνευρισμένος φεύγω από το "δημόσιο" και παώ σπίτι και προσπαθώ να κλείσω ξανά ραντεβού (μετά από 1 μήνα) για ρευματολόγο...

Τελικά παίρνω τηλέφωνο στο ιατρικό κέντρο που θα έκανα τις εξετάσεις, τους λέω για την ημερομηνία και μου απαντούν πως ισχύει για ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

Θέλω να πω με την παραπάνω ιστορία ότι εκεί στο ΙΚΑ Νεάπολης είναι ΑΣΧΕΤΟΙ!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ