2012-11-26 22:58:48
Φωτογραφία για «Ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη» (video)
Ανώτερη από την αρχή η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που είχε σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (δύο γκολ και ένα δοκάρι), εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Γκέσιου και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Μπαϊκαρά και Λουσέρο που διαμόρφωσαν το τελικό Παναθρακικός-Άρης 4-0

Χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Άρη, ο Πανθρακικός τον φιλοδώρησε με 4 γκολ και έφτασε τους επτά βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές!

Δεν κατάφεραν και πολλά οι Θεσσαλονικείς, αφού ολοκλήρωσαν το ματς με μόλις ένα σουτ προς της εστία του Κουτσόπουλου. Μελανό σημείο του αγώνα, η διακοπή για 13 περίπου λεπτά, εξαιτίας ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο λόγος ήταν επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την είσοδο οπαδών του Άρη στο γήπεδο.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (Μελίσσης 13’, Μουνάφο 42’), Λαδάκης, Καστσελάν, Βαϊρουά (79’ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος


Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος (Ψυχογιός 55’), Γκέσιος, Σουνάς (79’ Ασλανίδης), Αγκάνθο (Κανούλας 62’)

Πασσιαλής: «Ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη»

«Είναι μία ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη και θα πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «κίτρινων».

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί είναι μία ντροπιαστική βραδιά για τον Άρη και θα πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε σήμερα. Αισθάνομαι άσχημα και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Τώρα, η ομάδα θα πρέπει να βρει το ρυθμό της, για να ανακάμψει στη συνέχεια», δήλωσε στη Nova ο Νίκος Πασσιαλής, ύστερα από τη βαριά (4-0) ήττα του Άρη από τον Πανθρακικό.

«Θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα τα βάλουμε κάτω με τη διοίκηση. Είμαι πολλά χρόνια στο σύλλογο αυτό και σήμερα είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες στη ζωή μου. Πρέπει κάτι να γίνει και να σταθεί στα πόδια της ενόψει της συνέχειας. Έχουμε αρκετούς νέους παίχτες, είναι θέμα χρόνου να πάρουν εμπειρίες, να δουλέψουν περισσότερο και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Τέλος θα ήθελα να πω πως η ομάδα αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό».

Για την κακή εικόνα της ομάδας: «Το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε να βγούμε άναρχα μπροστά και μετά την κόκκινη και το δεύτερο γκολ, τελείωσαν όλα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην εικόνα της ομάδας: «Περιμένουμε περισσότερα από τους παλιούς παίχτες για να αντέξουν το βάρος της φανέλας. Οι έμπειροι παίχτες πρέπει να δώσουν περισσότερα»

Δερμιτζάκης: «Δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι»

«Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μπορεί ο Άρης να προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και για τον λόγο αυτό δουλέψαμε πολύ σωστά. Ήμασταν πειθαρχημένοι και διαχειριστήκαμε πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σήμερα βάσει εικόνας πήραμε αυτό που μας αναλογεί. Έτσι πρέπει να δουλέψουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Άρη, γιατί είναι μία δύσκολη ημέρα για αυτόν. Ευχαριστώ και αφιερώνω αυτήν την νίκη στον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Τάσο Καραολάνη, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλεύω σε αυτήν την ομάδα και φυσικά στον κόσμο της ομάδας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών : «Του Μελίσση το πρόβλημα είναι μυικό ενώ του Μακρυδημήτρη είναι χτύπημα. Αύριο θα είναι καθοριστική ημέρα για να γνωρίζουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης τους»

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Έχουμε δουλέψει και σε αυτό και σίγουρα θα υπάρξουν και αλλαγές».

Για την αλλαγή εικόνας της ομάδας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ