2012-03-24 03:43:08
Φωτογραφία για Η 25η Μαρτίου σημαίνει επανάσταση!
Σήμερα είναι μία εθνική εορτή, σήμερα τιμάμε ήρωες , τιμάμε τα άτομα που θυσιάστηκαν για την πατρίδα!

Σήμερα γιορτάζει ο λαός ,σήμερα γιορτάζει η ελευθερία.

Οι δημοσιογράφοι ,τα ΜΜΕ , για άλλη μια φορά κάνουν την προπαγάνδα τους με μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσουν τον κόσμο , να τον φιμώσουν ,να τον περιορίσουν ώστε να μην μπορεί να διαμαρτυρηθεί. Πρώτο θέμα παντού είναι τα δρακόντεια μέτρα που έχει πάρει η αστυνομία για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Δημοσιογράφοι που καλούν τους αγανακτισμένους να μην χρησιμοποιήσουν αυτή την μέρα για να διαμαρτυρηθούν αλλά να την σεβαστούν . Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι ο αγανακτισμένος δεν έχει φραγμούς ,δεν διαλέγει τις μέρες που διαμαρτύρεται γιατί είναι Α-ΓΑ-ΝΑ-ΚΤΙ-ΣΜΕ-ΝΟΣ! Ο κόσμος πεινάει , ο κόσμος είναι οργισμένος ο κόσμος έχει αηδιάσει από το σάπιο σύστημα αυτής της χώρας .

Είναι λοιπόν παράλογο να ζητάς από τον κόσμο ο οποίος έχει βυθιστεί στην δυστυχία, που του έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει όνειρα ,να δεχτεί την παρουσία αυτών που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση , σε μία εθνική εορτή. Ο κόσμος αρνείται να γιορτάσει μαζί με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αρνείται να τιμήσει την 25η Μαρτίου με μία παρέλαση για λίγους.


Ο οικονομικός πόλεμος που διανύουμε δεν μας αφήνει λοιπόν να γιορτάσουμε όπως άλλες χρονιές , δεν μας αφήνει να τιμήσουμε τους ήρωες όπως άλλες χρονίες . Ο λόγος είναι ότι είμαστε και εμείς σκαλωμένοι και πρέπει να δώσουμε τους δικούς μας αγώνες , πρέπει να σηκώσουμε το λάβαρο της δικιάς μας επανάστασης , ενάντια στους τραπεζίτες, ενάντια στους προδότες ,ενάντια σε αυτούς που μας σκλάβωσαν!

Υ.Γ Το μοναδικό πράγμα που αυτό το κράτος κάνει σωστά ,είναι να τρομοκρατεί τον κόσμο.

Υ.Γ2 Το βίντεο από το μετρό γιατί δεν δόθηκε στην δημοσιότητα μήπως αναγνωρίσουμε τον ‘’τρομοκράτη’’;

Υ.Γ3 Τρομοκρατία είναι τα μέτρα που θεσπίζονται στο όνομα της τρομοκρατίας

skadaliaris.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
6 Μαΐου  οι εκλογές...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
6 Μαΐου οι εκλογές...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ