2012-03-24 03:53:48
Φωτογραφία για Άρχισε η προπαγάνδα των γκάλοπ. Τρείς μετρήσεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι ανεβαίνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
Και μια τέταρτη με πολλούς αναποφάσιστους Οι μηχανισμοί προπαγάνδας και αποπληροφόρησης άρχισαν να δουλεύουν. Με μπροστάρηδες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν Έλληνες που αγαπάνε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τον βλέπουν κι ως καταλληλότερο για Πρωθυπουργό!!! Διαβάστε τι γίνεται...

Το ότι οι ίδιοι οι "γκαλοπίστες" έχουν παραδεχθεί ότι δε διεξάγουν αντικειμενικά γκάλοπ είναι γεγονός. Το έχουν δημοσίως σε εκπομπές. Όχι γιατί δε θέλουν, απαραίτητα, αλλά γιατί ο κόσμος, πλέον δεν τους εμπιστεύεται και αρνείται να τους απαντήσει! Και πώς να τους απαντήσει, όταν βλέπουν τέτοια αποτελέσματα σε γκάλοπ κι αντί να πούνε "κάτσε ρε αδερφέ, κάτι δεν πάει καλά εδώ", τολμούν και τα βγάζουν στη δημοσιότητα! Δείτε τι έβγαλαν για τον Βενιζέλο... Σε λίγο θα μας πείσουν (και καλά, τώρα) ότι τον αγαπάμε κιόλας!

Οκτακομματική Βουλή, πρωτιά της ΝΔ αλλά χωρίς αυτοδυναμία και μάχη σώμα με σώμα Βενιζέλου-Σαμαρά σε δημοφιλία και καταλλληλότητα για πρωθυπουργία , προκύπτουν από την δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει αύριο το Έθνος της Κυριακής.


Συγκεκριμένα με αναγωγή των αναποφάσιστων ,στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 24,8%, το ΠΑΣΟΚ 18,4%,το ΚΚΕ 10,4%. η ΔΗΜΑΡ 10,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,4%, ο ΛΑΟΣ 3,5% και η Χρυσή Αυγή 3,2%.Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 28,5% έναντι 28,3% του κ. Βενιζέλου. Ωστόσο στην δημοφιλία ο κ. Βενιζέλος προηγείται με 32,5% έναντι 29,1% του κ. Σαμαρά.

Δημοσκόπηση της Kapa Research, για το Βήμα της Κυριακής τοποθετεί τη Νέα Δημοκρατία μόλις στο 18,1% και το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζεται ως δεύτερο κόμμα, στο 14,3%.

Με βάση, πάντα, τη δημοσκόπηση, ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%. Στην πέμπτη θέση είναι ο Σύριζα με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.

Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.

"Πρώτο κόμμα" είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι ξεπερνούν το 25%, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο» στη σχετική ερώτηση...

Χαμηλά ποσοστά στα δυο μεγάλα κόμματα δίνει και δημοσκόπηση της MRB για την Real News σύμφωνα με την οποία στη Βουλή εισέρχονται εφτά κόμματα, με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό να μένει εκτός. Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 20,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,1%, το ΚΚΕ 8,6%, ο Σύριζα 7,9%, η ΔΗΜΑΡ 7,4% οι Αν.Έλ 7%, οι ΟικΠρ 3%, ο ΛΑΟΣ 2,5%, η ΧρAυ 2,6% η ΔΗΣΥ 2,5%, το ΑρΠολ 1,5%, η Ανταρσυα 1,2%.

 

Τέλος, σε τέταρτη δημοσκόπηση, για το Star, της εταιρείας Alco, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό ,στη πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, 24,5% , ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,5 % το ΚΚΕ με 10 % ,η Δημοκρατική Αριστερά με 9 % , οι Ανεξάρτητοι έλληνες 8 % , το ΣΥΡΙΖΑ 7,5% ,το ΛΑΟΣ 3,7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημοκρατικοί Συμμαχία με 3 % , ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 2,6 %, η Κοινωνική Συμμαχία 2% και τέλος το Άρμα Πολιτών 1,2%. το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει υψηλό συγκεντρώνοντας 10%. Ποιο κοντά στην πραγματικότητα μάς φαίνονται αυτά!
 
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ