2012-03-24 04:17:05
Φωτογραφία για H Toshiba παρουσιάζει τις νέες τηλεοράσεις για το 2012
Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τις νέες σειρές τηλεοράσεων, με κομψό σχεδιασμό, απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ενισχυμένες διασυνδέσεις για δυνατή ψηφιακή διασκέδαση.

Υπολογίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών πολυμέσων, η Toshiba παρουσίασε τις τελευταίες προσθήκες στις σειρές LED, Full HD 3D σειρές και LCD τηλεοράσεις, η καθεμία με ενισχυμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογία για να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεθέασης.

Πολλαπλές συνδέσεις για ενισχυμένη ψυχαγωγία

Η θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε εξωτερικό HDD ή USB memory stick για να παρακολουθήσουν εικόνες ή βίντεο στην οθόνη της τηλεόρασης TV ή να ακούσουν μουσική από τα ηχεία Dolby® Digital Plus. Χάρις τις HDMI θύρες, συσκευές όπως μια κονσόλα παιχνιδιών ή Blu-ray™ player μπορούν να συνδεθούν εύκολα για να απολαύσετε video games και κινηματογραφική εμπειρία οθόνης.

Η Toshiba παρουσιάζει τις νέες σειρές 2012 LED τηλεοράσεων

Οι LED τηλεοράσεις της σειράς με ενσωματωμένο DVD player κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθόνης από 47cm (19”) μέχρι 80cm (32”)*. Το μοντέλο 58cm (23”) είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready. Η τεχνολογία LED backlight της σειράς DL933/934 συνεπάγεται όχι μόνο λεπτό σχεδιασμό αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και μοναδική ποιότητα εικόνας. Τα μαύρα (DL933) ή λευκά* (DL934) μοντέλα της σειράς διαθέτουν θύρες HDMI και USB connector καθώς επίσης και Dual-Tuner (DVB-T and DVB-C). Η νέα σειρά DL933/934 θα διατίθεται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Πολλαπλές διασυνδέσεις για ενισχυμένη διασκέδαση

Η σειρά DL διαθέτει δύο θύρες HDMI και μία USB. Οι θύρες HDMI επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέσουν κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray player. Η θύρα USB επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με HDD, κάμερα ή smartphone για να δείτε βίντεο ή εικόνες ή να ακούσετε μουσική μέσω ηχείων με Dolby® Digital Plus. Η ποιότητα εικόνας ενισχύεται με τεχνολογία 100 Active Motion & Resolution (AMR) ππου ενισχύει την τηλεοπτική εμπειρία κυρίως όταν παρακολουθεί κανείς αθλητικά ή ταινίες δράσης.

HD ποιότητα και συμπαγής σχεδιασμός

Η σειρά DL συνδυάζει την εξοικονόμηση χώρου λόγω του ενσωματωμένου DVD player με προηγμένη τεχνολογία για απαράμιλλη ποιότητα εικόνας. Οι θύρες USB και HDMI επιτρέπουν τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές εικόνας και ήχου ή με PC για να παρακολουθείτε ταινίες και να παίζετε παιχνίδια. Η τεχνολογία LED backlight καθιστά τα προϊόντα της σειράς ιδανικά για συμπληρωματικές τηλεοράσεις στην κρεβατοκάμαρα, τον ξενώνα, την κουζίνα ή ένα φοιτητικό δωμάτιο.

Ενσωματωμένο DVD player με πολλά ταλέντα

Το ενσωματωμένο DVD player κάνει τη σειρά DL ξεχωριστή εξοικονομώντας χώρο. Η εσοχή DVD βρίσκεται στην άκρη της τηλεόρασης καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση. Εκτός από τα DVD, τα μοντέλα της σειράς μπορούν να αναπαράγουν ταινίες DivX και and MP3 μουσικά αρχεία ή φωτογραφίες JPEG. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με το τηλεχειριστήριο.

EL και HL διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό, δυνατή ποιότητα εικόνας και επαρκής συνδέσεις για ενισχυμένη εμπειρία

Η Toshiba EL 933/934 διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη οθόνης από 47cm (19”) έως 80cm (32”). Το μοντέλο 58cm (23”) είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready. Η Toshiba HL933 διατίθεται με οθόνη 80cm (32”) ή 102cm (40”) ενώ και οι δύο είναι Full HD τηλεοράσεις με ανάλυση 1920 x 1080. Χάρις την τεχνολογία LED backlighting, όλα τα προϊόντα EL933/934 και Toshiba HL933 δεν είναι απλώς πολύ λεπτά σε σχεδιασμό αλλά εξοικονομούν και ενέργεια.

Τα προϊόντα 66cm (26”) και 80cm (32”) EL933 & 934 επίσης HL παρέχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό που επιτρέπει στην τηλεόραση να προσαρμόζεται ιδανικά στο χώρο . Σε μαύρο (EL933, HL933) ή λευκό χρώμα (EL934)* όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν δύο θύρες HDMI και USB connectοr καθώς επίσης Dual-Tuner (DVB-T και DVB-C).

Σειρά DL

Οι LED τηλεοράσεις της σειράς με ενσωματωμένο DVD player κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθόνης από 47cm (19”) μέχρι 80cm (32”)*. Το μοντέλο 58cm (23”) είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready

Full HD Smart TV RL933

Η RL933 διαθέτει Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω του Διαδικτύου. Με κομψή εμφάνιση στην οποία κυριαρχεί ο λεπτός σχεδιασμός και το μαύρο χρώμα, η RL933 κυκλοφορεί σε μεγέθη 58cm (23”), 80cm (32”) και 102cm (40”). Η τεχνολογία LED backlight καθιστά την RL933 πολύ λεπτή στο σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτική.

Μπείτε στον κόσμο της online τηλεόρασης

«H Toshiba έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα Smart TVs», δήλωσε ο κ. Andy Bass, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της Toshiba Europe GmbH. «Όλο και περισσότεροι θεατές θέλουν να έχουν πρόσβαση σε online περιεχόμενο μέσω της τηλεόρασής τους και η οικονομική RL933 μπορεί να τους εισάγει ιδανικά στον κόσμο των Smart TVs. Προσφέρει επίσης Full HD ποιότητα εικόνας και εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω του Toshiba Places»¨.

Online χαρακτηριστικά που ενισχύουν την τηλεθέαση

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο internet μέσω LAN καλωδίου ή του ειδικού Toshiba Wi-Fi® USB εξαρτήματος (πωλείται ξεχωριστά ) για να μπουν στο Toshiba Places – το online portal της Toshiba που προσφέρει πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω διάφορων apps (ανάλογα τη χώρα)

Για παράδειγμα ταινίες μέσω AcetraxTM, MaxdomeTM και Viewster, εκατομμύρια βίντεο σε YouTube™ και Dailymotion, Μουσική με iConcerts και Aupeo!, Τηλεοπτικά Προγράμματα μέσω BBC iPlayer και Euronews και φυσικά social networks όπως το Facebook και το Twitter. Μάλιστα κάθε μήνα προστίθενται και νέα apps στο Toshiba Places. Οι θεατές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το MediaGuide της Rovi, το οποίο προσφέρει λίστες προγραμμάτων αλλά και επιπλέον πληροφορίες για ηθοποιούς, εκπομπές και ταινίες.

Full HD 3D

Χάρις την τεχνολογία LED backlight, η σειρά VL963 είναι πολύ λεπτή στο σχεδιασμό και εξοικονομεί ενέργεια. Διαθέτει τέσσερις HDMI και δύο USB θύρες καθώς επίσης και Multi-Tuner για DVB-T/T2, DVB-C και DVB-S/S2. Επιπλέον προσφέρει πρόσβαση σε ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων στο διαδίκτυο.

H Full HD VL963 φέρνει την εμπειρία 3D τηλεθέασης σε όλη την οικογένεια

Εξαιρετικά αναγνωρίσιμη λόγω design η Toshiba VL963 παρουσιάζει κινηματογραφική εμπειρία σε πολύ λεπτό σχεδιασμό. Διαθέτει Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση εικόνας και 3D τεχνολογία που μπορεί να μετατρέψει 2D σε 3D. Κυκλοφορεί με τέσσερα ζευγάρια πολύ ελαφριών 3D γυαλιών για άμεση χρήση. Η VL963 διατίθεται σε μέγεθος οθόνης 107cm (42”), 119cm (47”) και 139cm (55”).

Απολαύστε 3D με πολύ όμορφο design

«Η VL963 συνδυάζει εκπληκτική 3D τεχνολογία και εκθαμβωτικό σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός της εγγυάται εκπληκτική ποιότητα εικόνας» σύμφωνα με τον Andy Bass, Αντιπρόεδρο Πωλήσεων και Marketing της Toshiba Europe GmbH. «Η τεχνολογία 3D που χρησιμοποιείται στους κινηματογράφους υπάρχει στη σειρά VL963 αποτελώντας την τέλεια λύση για όλους όσους θέλουν να δουν 3D με τους φίλους και την οικογένεια». 

Χάρις τα ελαφριά 3D γυαλιά, η παρακολούθηση 3D τηλεόρασης ή 3D παιχνιδιών γίνεται περισσότερο απολαυστική. Επιπλέον η 3D τεχνολογία στην VL963 επιτρέπει τη μετατροπή από 2D σε 3D, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν βίντεο και εκπομπές. Εκτός από Full HD ανάλυση η νέα VL963 έρχεται με τεχνολογία 400 Active Motion & Resolution (AMR) που βοηθάει κυρίως όταν παρακολουθείτε αθλητικά ή ταινίες δράσης.

Κρυστάλλινος ήχος με Audyssey τεχνολογία

Η νέα Toshiba VL963 διαθέτει τεχνολογία Audyssey Premium Television, που έχει αναπτυχθεί από τους ειδικούς του ήχου στην Audyssey. Η Audyssey ABX εγγυάται ότι τα ηχεία παραδίδουν πλούσιο ήχο. Η τεχνολογία Audyssey Dynamic Volume εγγυάται ενιαίο ήχο ενώ η Audyssey EQ προσαρμόζει αυτόματα την ακουστική της τηλεόρασης στην ακουστική του χώρου για καθαρό και ισορροπημένο ήχο. Αυτές οι τρεις τεχνολογίες σημαίνουν ότι η τηλεόραση παραδίδει τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Full HD 3D ready Smart τηλεοράσεις

Η 16:9 LCD οθόνη με LED backlighting είναι έτοιμη για 3D με Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση. Η TL933/963 μπορεί να μετατρέπει 2D περιεχόμενο σε 3D ώστε να απολαμβάνουν οι χρήστες ταινίες και εκπομπές σε 3D ποιότητα φορώντας Active Shutter 3D γυαλιά (δεν περιλαμβάνονται). Η TL933/963 κυκλοφορεί σε μέγεθος 80cm (32”), 102cm (40”) και 117cm (46”).

Εξελιγμένη 3D τεχνολογία για λαμπερή τηλεθέαση

«Με τη νέα σειρά TL933/963, η Toshiba επεκτείνει την τεχνολογία 3D σε νέα προϊόντα. Αυτό επιτρέπει σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να απολαμβάνουν τη 3D εμπειρία», σύμφωνα με τον Andy Bass, Αντιπρόεδρο Πωλήσεων και Marketing Toshiba Europe GmbH. «Οι καταναλωτές που δεν έχουν γνωρίσει το 3D μπορούν τώρα να προετοιμαστούν για το μέλλον. Με συμπληρωματικά Active Shutter 3D γυαλιά, η σειρά είναι η απόλυτη 3D εμπειρία για όλη την οικογένεια».

Σειρές AV και LV 

Ενώ η Toshiba AV933/934 είναι HD ready, η Toshiba LV933 κυκλοφορεί με Full HD και ανάλυση 1920 x 1080p. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και αποτελούν μια πολύ καλή επένδυση. Οι σειρές AV και LV κυκλοφορούν σε μέγεθος 80cm (32”) ενώ η σειρά LV κυκλοφορεί και σε έκδοση 102cm (40”) .

Η σειρά AV δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να διαλέξουν μεταξύ μαύρου (AV933) και λευκού (AV934). Οι δύο σειρές διαθέτουν HDMI θύρες και USB διασύνδεση, καθώς επίσης και Dual-Tuner (DVB-T και DVB-C). Οι νέες σειρές AV και LV θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ