2012-03-24 04:52:03
Φωτογραφία για Αθώος ο Αγγελόπουλος για το μπλουζάκι με το “18-2”
Στο... κενό έπεσε η μηνυτήρια αναφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Ολυμπιακού και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για το περίφημο λευκό μπλουζάκι... που είχε φορέσει ο ισχυρός άντρας των "ερυθρόλευκων".

Ο αθλητικός εισαγγελέας απάλλαξε τόσο τον κ. Αγγελόπουλο, όσο και την ομάδα του Πειραιά κι έτσι -αν βέβαια το επιθυμεί- ο εκ των μεγαλομετόχων των "ερυθρόλευκων" μπορεί να το ξανα φορέσει.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Αγγελόπουλος είχε βρεθεί στα επίσημα του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (18/2), φορώντας ένα μπλουζάκι με τον αριθμό 18 (γραμμένο με πράσινο χρώμα) και τον αριθμό 2 (με κόκκινο).

Με αυτή του την κίνηση ήθελε να παραπέμψει στις ελεύθερες βολές που είχαν εκτελέσει οι “πράσινοι” και οι “ερυθρόλευκοι” στον δεύτερο τελικό των περσινών πλεϊ οφ (λίγες μέρες νωρίτερα οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει στο ντέρμπι των αιωνίων” και οι “πράσινοι” είχαν παράπονα απ' την διαιτησία).


Στην συνέχεια υπήρξε μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την “πράσινη” ΚΑΕ, η οποία υποστήριζε ότι με την μπλούζα που φόρεσε, είχε υπαινιχθεί εύνοια της διαιτησίας για τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης στους περσινούς τελικούς των πλεϊ οφ. Ο επίσημος Παναθηναϊκός τον κατήγγειλε για προώθηση της βίας, αλλά τελικά η απόφαση είναι αθωωτική.

H ανακοίνωση:

"Απαλλάσσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ και τον Πρόεδρο αυτής κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, από τις κατηγορίες της δυσφήμισης του αθλήματος, της πράξης υποκίνησης βίαιων συμπεριφορών και της υβριστικής κρίσης εις βάρος διαιτητών, κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΠΑΟΚ της 18-02-2012.

Απηλλάγησαν επίσης οι ΚΑΕ Κολοσσός, ΑΓΟΡ, Περιστέρι και Μαρούσι.

32/23-03-2012 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ

Απαλλάσσει την Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ και τους αθλητές αυτής κ. Γεωργαλή Ι. και Τσάμη Α., από τις κατηγορίες της απόπειρας βιαιοπραγίας και βάναυσης συμπεριφοράς εναντίον αθλητή και φιλάθλου, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 17-3-2012.

31/23-03-2012 ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN

Απαλλάσσει την Α.Γ.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΕ και την αθλητή αυτής κ. Cristmas D., από τις κατηγορίες της απόπειρας βιαιοπραγίας και βάναυσης συμπεριφοράς εναντίoν αθλητή και της πειθαρχικής παράλειψης του βοηθού προπονητή της ομάδος κ. Γιαπλέ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ της 17-3-2012.

30/23-03-2012 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

1. Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών και εξόδων στους διαιτητές του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 16-3-2012 και

2. Επιβάλλει στην Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ για ρίψη κροτίδων μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πρόστιμο 2.200,00€, για τον ως άνω αγώνα.

29/23-03-2012 ΜΑΡΟΥΣΙ

Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών και εξόδων στους διαιτητές του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΑΡΗ της 17-3-2012".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ