2023-09-27 20:32:16
Φωτογραφία για Εκτός γυρισμάτων ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη «Γη της Ελιάς»
Η Βάσια Παναγοπούλου, η συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τον θάνατο της μητέρα του και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα μείνει εκτός γυρισμάτων για κάποιες ημέρες.

H γνωστή ηθοποιός, συγκεκριμένα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά», αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη "Γη της Ελιάς", συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία...» είπε στο τέλος η ηθοποιός.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκλογές στη Στ΄ τάξη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκλογές στη Στ΄ τάξη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ