2012-03-24 07:18:55
Φωτογραφία για Οι αντιμνημονιακοί υπό διωγμό!
Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών θεωρούν τους δημοσιογράφους συλλήβδην υπεύθυνους για την χρεοκοπία της χώρας και την μνημονιακή λαίλαπα,. όσο και τους πολιτικούς. Κάνουν λάθος. Οι δημοσιογράφοι δεν αποφασίζουν. Πολλοί από αυτούς, που τόλμησαν να εκφράσουν και να προβάλουν αντιμνημονιακό λόγο και επιχειρηματολογία διώκονται πλέον , τις τελευταίες ημέρες.

Υπάρχουν συντάκτες , αναλυτές, παρουσιαστές που απομακρύνονται από τις δουλειές τους, τις στήλες τους και τα πλατό. Μετά την υπογραφή του Μνημονίου 2 υπάρχουν κεφάλαια, που χρηματοδοτούν την «μαύρη προπαγάνδα» του πολιτικού, κομματικού και οικονομικού συστήματος της χώρας, που θέλουν να δείξουν ως μονόδρομο τα Μνημόνια και εξαθλίωση των Ελλήνων.Χρηματοδοτήσεις που συσχετίζονται με την «αμαρτωλή» Siemens, που διέφυγε των ευθυνών της, με τα κεφάλαια επικοινωνίας και προπαγάνδας των διεθνών οργανισμών τύπου ΔΝΤ , αλλά και ευρωπαϊκά διαθέσιμα για την στήριξη της τρόικας. Επίσης «μαύρες» ενισχύσεις και δάνεια ως επί τω πλείστον σε προβληματικές εκδοτικές επιχειρήσεις, από τα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα, που επιζητούν με κάθε τρόπο κυβερνητική σταθερότητα μέχρι την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης τους , ως αποτέλεσμα του PSI.


Στο κατώφλι της προεκλογικής περιόδου, γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να φιμωθούν οι ελεύθερες φωνές και συνειδήσεις , είτε με δεξιά είτε με αριστερή προσέγγιση, που επιμένουν ότι αυτοί που ψήφισαν τα Μνημόνια και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε γερμανική αποικία , θα πρέπει να τιμωρηθούν στην κάλπη. Επίσης όσοι εκτιμούν ότι ο δρόμος του Μνημονίου 2 και της νέας δανειακής είναι αδιέξοδος.

Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει από εδώ και πέρα να διαχωρίζουν τα «ελεύθερα» μίντια από τα κατοχικά και να διασφαλίσουν το δικαίωμα τους στην πραγματική πληροφόρηση και ενημέρωση , από τις μαγικές εικόνες που θα τους δημιουργεί ηκρατική προπαγάνδα , υπό γερμανική διοίκηση.Οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να ψηφίσουν στις επερχόμενες με συνείδηση και εθνικό κριτήριο. Να αντιδράσουν θεσμικά στη συνεχιζόμενη από το 2009 επιχείρηση τρομοκράτησης τους. Οι ‘Έλληνες πολίτες θα πρέπει να διατηρήσουν το δικαίωμα τους να μην νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους, την απόφαση ισοπέδωσης και «εκτέλεσης» τους, ως προς το εισόδημα, την περιουσία και την εθνική ανεξαρτησία.

Οι δυνάμεις κατοχής προστατεύουν τους δοσίλογους υπηρέτες τους. Αθώος από την «μαϊμού» εξεταστική ο Παπακωσταντίνου, υπουργός Οικονομικών ο Σαχινίδης, ελεύθερος και ωραίος ο Παπανδρέου. Κανείς δεν φταίει για το έγκλημα.Η μόνη καταδίκη που μπορεί να υπάρξει είναι πλέον στην κάλπη. Θα δοθεί σημαντική μάχη , θα υπάρξουν δολιοφθορές , απειλές , εκβιασμοί, απολύσεις, φίμωμα για να μην υπάρξει αυτή η καταδίκη στην κάλπη. Η αντίσταση θα πρέπει από τους ελευθέρους Έλληνες να είναι συλλογική, δημιουργική, επίμονη. Η Ελλάδα μπαίνει πλέον στην τρίτη φάση κατοχής. Δεν μπορούμε ακόμη να αποτρέψουμε την πορεία της, προς την συνέχεια της τραγωδίας. Μπορούμε όμως να μην νομιμοποιήσουμε την τραγωδία του Ελληνισμού. Να αρνηθούμε το Σύνδρομο της Στοκχόλμης.Δεν αγαπούμε τον βιαστή μας, δεν προστατεύουμε τον τρομοκράτη που μας κρατά ομήρους. Διατηρούμε ελεύθερο φρόνημα, πιστεύουμε ότι θα βρεθεί τρόπος να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό.Δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Με την ψήφο μας, θα δηλώσουμε ελεύθεροι άνθρωποι , δεν θα δώσουμε «συγχωροχάρτια» στους εξουσιαστές μας. Χρειαζόμαστε όμως για τον λόγο αυτό, αδέσμευτη πληροφόρηση. Ηθικό λόγο για μια ανεξάρτητη Ελλάδα.Όσα ερείπια και να σωρεύονται θα ξαναχτίσουμε πάνω στα ερείπια. Η Νέμεσις του σήμερα, θα μας δώσει τη Δύναμη του αύριο. Μην το ξεχνάμε ! Εδώ είναι Γη Ελλήνων. Δεν είναι Μπαγκλαντές, δεν είναι Εσθονία, δεν είναι γερμανόφωνη Κροατία.

Το “Newsbomb.gr” παραμένει ένας ελεύθερος πόλος ενημέρωσης . Μια εθνική φωνή , ευθύνης και αφύπνισης, ελπίδας και αυτοπεποίθησης, μέσα στην εποχή της καταχνιάς και των «προθύμων» να τα δώσουν όλα , των ανίκανων να υπηρετήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.Η εποχή της Μεταπολίτευσης κατέρρευσε , με τη χρεοκοπία. Το σύστημα όμως δίνει μάχη οπισθοφυλακών και θα είναι πολύ επικίνδυνο μέχρι το τέλος…. Μέχρι την νέα Ελευθερία, τη νέα Ευημερία, το νέο Εθνικό Συμβόλαιο των Ελλήνων.
Πηγή Logios Hermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ