2012-03-24 08:15:04
Φωτογραφία για «Το μυαλό μου στην ΑΕΚ»
Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρέθηκε από την Ουγκάντα στην ΑΕΚ, με τον 20χρονο άσο της Ένωσης να σκέφτεται μόνο το «κιτρινόμαυρο» μέλλον του.

Μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε στην «Real Sports»:

Για την επιλογή της ΑΕΚ και το ξεκίνημά του: «Ζούσαμε σε ένα ωραίο σπίτι, ο πατέρας είχε καλή δουλειά, όμως εγώ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και στην Ουγκάντα οι ευκαιρίες δεν θα ήταν πολλές. Την Ελλάδα την σκεφτόμουν, ζει μία θεία μου εδώ, είπα “δεν έχω να χάσω τίποτα”. Δεν ήξερα πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τηλεφώνησα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για να δοκιμαστώ, μου απάντησε πρώτη η ΑΕΚ και αυτό ήταν. Μπορείς να το πεις και τύχη».

Για το μέλλον: «Αυτό που με νοιάζει είναι να παίζω, να βελτιώνομαι, να κερδίζω εμπειρίες. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014 και είμαι αφοσιωμένος εδώ. Φυσικά, ευχής έργον θα ήταν να λυθούν τα προβλήματα και να συνεχίσω στην ΑΕΚ, αφού είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησα, η ομάδα που με έκανε αυτό που είμαι και εκείνη με την οποία θέλω να κατακτήσω και άλλους τίτλους, ύστερα από το κύπελλο πέρυσι»

Για το αν νιώθει Έλληνας: «Νιώθω Έλληνας, έχω ελληνικό όνομα και ναι, είναι πιθανό να αποκτήσω ελληνική ιθαγένεια. Είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, ωστόσο θέλω λίγο χρόνο ακόμη για να το αποφασίσω οριστικά»

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ