2012-03-24 09:15:10
Φωτογραφία για Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Πήρε το αλεξίπτωτο στους ώμους και κατευθύνθηκε στην κοντινότερη πλαγιά και ιδού! Μια γιαγιά στους αιθέρες! Έτσι η κ. Mary Hellen είναι πλέον και επίσημα η... μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που έκανε paragliding (σ.σ. αλεξίπτωτο πλαγιάς), λαμβάνοντας επάξια μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Άλλωστε ένας από τους γιους της ήταν φαν του paragliding και, όπως λέει και ή ίδια, «δεν ήθελα να κάνει κάτι που δεν μπορούσα να κάνω εγώ!»… Η απίθανη γιαγιά πέταξε με τον εκπαιδευτή της, ενώ τέσσερις γενιές της οικογένειάς της την παρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους συγγενείς της ήταν αντίθετοι με την απόφασή της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους πάντες με την τόλμη και την αποφασιστικότητά της, ενώ έκανε και μερικά παραπάνω «κόλπα» στον αέρα!

Μετά, μάλιστα, από το απίθανο αυτό κατόρθωμα της… γιαγιάς τους, πολλοί από αυτούς (μικρότερης ηλικίας!) αποφάσισαν να εκπαιδευτούν στο paragliding με σκοπό να τη συναγωνιστούν στο μέλλον!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Τζούλια και οι 300......
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Τζούλια και οι 300......
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ