2012-03-24 10:40:01
Φωτογραφία για ‘Ενημερώσου, η νόσος Πάρκινσον αντιμετωπίζεται!’
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασθενών με νόσο Πάρκινσον (ΣΑΝΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Πάρκινσον στις 11 Απριλίου, διοργανώνει το 2ο Συνέδριό του, την Κυριακή 1η Απριλίου και ώρα 10 π.μ., στο Πoλιτιστικό Κέντρο ‘ΔΑΪΣ’, Παράδεισος Αμαρουσίου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η επιστημονική ομάδα του ΣΑΝΠ να ενημερώσει τους ασθενείς με νόσο Πάρκινσον για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη νόσο καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Το μεγαλύτερο μέρος των ομιλιών θα καλύψει την αποκατάσταση της ποιότητας ζωής του ασθενή η οποία πραγματοποιείται μέσω της ψυχολογικής υποστήριξης, της διατροφής, της λογοθεραπείας, της άσκησης και της κινησιοθεραπείας.

Ο ΣΑΝΠ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα θα πραγματοποιήσει ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης, κινησιοθεραπείας, ιατρικής παρακολούθησης κ.α., οι οποίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία.

Ο ΣΑΝΠ, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή όπου το κράτος της Υγείας και της Πρόνοιας αδυνατεί να βοηθήσει τους ασθενείς, αναλαμβάνει για πρώτη φορά την πρωτοβουλία μιας τόσο μεγάλης προσπάθειας με στόχο να ενημερώσει και να βελτιώσει τη ζωή των συνανθρώπων μας.

http://www.iatronet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Comedy Invasion στο MTV!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Comedy Invasion στο MTV!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ