2012-11-29 19:44:03
Φωτογραφία για Η Jessica Simpson είναι ξανά έγκυος!
Οι γιορτές πλησιάζουν και η Jessica Simpson έχει ήδη ετοιμάσει το χριστουγεννιάτικο δώρο για την οικογένειά της. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι ξανά έγκυος, εφτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Maxwell Drew Johnson.

Άτομο από το στενό περιβάλλον της Simpson επιβεβαίωσε την είδηση στο περιοδικό UsWeekly, ωστόσο ο εκπρόσωπος της 32χρονης σταρ δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο.

"Δεν ήταν προγραμματισμένο αλλά είναι αλήθεια. Είναι ξανά έγκυος!", δήλωσε η ανώνυμη πηγή. Αυτό θα είναι το δεύτερο της Jessica και του 33χρονου της Eric Johnson. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν δύο χρόνια και καλωσόρισε την περασμένη πρωτομαγιά την Maxwell.

Αυτό σημαίνει ότι σπάει το συμβόλαιο της Jessica με την εταιρεία αδυνατίσματος, που θα τη βοηθούσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης... με το αζημίωτο βέβαια;

Η μέλλουσα μαμά υπόγραψε στις αρχές του καλοκαιριού συμβόλαιο ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία Weight Watchers. Η συμφωνία ήταν απλή: Εκείνη θα έχανε περισσότερα από 30 κιλά και η εταιρεία θα έπαιρνε την καλύτερη διαφήμιση.

Αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες η Simpson δεν κατάφερε να επανέλθει στην άλλοτε καλλίγραμμη σιλουέτα της και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η όρεξή της θα ανοίξει ξανά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη.
nooz
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ