2012-11-30 22:33:07
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!
Η Ευρωπαϊκή καταξίωση του Ολυμπιακού δεν μετριέται μόνο από τις νίκες, τα "διπλά" και τις επιτυχίες που κάνει συνεχόμενα μέσα στο παρκέ στο πλαίσιο των αγώνων για τους ομίλους της Ευρωλίγκας!

Η πραγματική αποδοχή και αναγνώριση του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης έρχεται από τις... κερκίδες! Εκεί που οι αντίπαλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο των παικτών του Θρύλου! Εκεί που ενώ η ομάδα τους χάνει από τους ερυθρόλευκους ο κόσμος αναγνωρίζοντας την υπεροχή, την προσπάθεια αλλά και το λόγο που ο Ολυμπιακός είναι στον θρόνο της Ευρώπης, σηκώνεται όρθιος για να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Μετά τους οπαδούς της Αρμάνι Μιλάνο που καταχειροκρότησαν όρθιοι τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και στη συνέχεια όλους τους παίκτες του Θρύλου παρόλο που η ομάδα τους ηττήθηκε μέσα στο γήπεδό τους, ήρθε η σειρά των Λιθουανών να πράξουν το ίδιο!

Αμέσως μετά τη λήξη του κρίσιμου αγώνα, που παιζόταν ακόμα και η πρωτιά του ομίλου και παρότι η ομάδα τους ηττήθηκε για πρώτη φορά εντός έδρας στην Ευρωλίγκα, οι οπαδοί της Ζάλγκιρις σηκώθηκαν και υποκλίθηκαν στον πρωταθλητή:

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Αυτή είναι η καταξίωση και αναγνώριση που αξίζει στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης! Αυτό είναι το μεγαλείο σου ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ