2012-03-24 14:48:56
Φωτογραφία για Από την Ελλάδα των αγωνιστών του ’21 στην Ελλάδα των προδοτών του 2011
Η επανάσταση του ’21 αποτελεί τιμή διαχρονική στους αγώνες του λαού για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία.

«Τιμή πρέπει σ’ αυτούς που όρισαν να φυλάνε στη ζωή τους Θερμοπύλες ποτέ από το χρέος μη κινούντες».

Με ευγνωμοσύνη η σκέψη μας στρέφεται τις ημέρες αυτές στους ηρωικούς αγωνιστές όλων των εθνικών αγώνων.

Τους υπέροχους αυτούς δοκιμαστές οι οποίοι διαφύλαξαν την κοινωνική διαθήκη προαιώνιων αγώνων του ελληνικού έθνους και οδήγησαν την πατρίδα μας από τους σκοτεινούς θαλάμους της δουλείας, ενώπιον του ανατέλλοντος ηλίου, της εθνικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας.

«Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Ενώπιον των οποίων προσέρχονται γονυκλινείς, με ευλάβεια, όλες οι γενιές των Ελλήνων, προσκυνητές των ιερών αγώνων του Έθνους, μη λησμονούντες ποτέ ότι: «πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η πατρίς».


Το Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών της Νέας Ελλάδας, το κίνημα των Νεοελλήνων, τιμώντας τις παρακαταθήκες των αγωνιστών του έθνους, θα πράξει το καθήκον του προς το λαό και την πατρίδα με συνέπεια και ευθύνη. Δηλώστε παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο, για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Μόνο οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ανατρέψουν το σημερινό σάπιο, διεφθαρμένο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα και να αναθέσουν την διακυβέρνηση της χώρας σε Έλληνες πατριώτες.

Οι αρετές του ’21 δεν χάθηκαν. Οι ηρωικοί αγωνιστές του μας δείχνουν το δρόμο. Χρειάζεται όμως Έλληνες με ψυχή και όχι άβουλα όργανα του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου και των διεθνών σκοτεινών κέντρων εξουσίας.

Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται πατριώτες, πυρπολητές και μπουρλοτιέρηδες και όχι φραγκοραγιάδες που περιφέρονται στα σαλόνια της Ευρώπης και όχι μόνο εκλιπαρώντας βοήθεια για να σώσουν τις καρέκλες τους. Το μόνο που δεν τους νοιάζει είναι η Ελλάδα.

Αυτό δεν ταιριάζει στους Έλληνες. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν οι Έλληνες πολίτες οι παρίες και η Ελλάδα η χωματερή μιας υποβαθμισμένης επαρχίας της Ευρώπης.

Ένα νέο ’21 μας προσκαλεί για να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Εσείς, εμείς και όλοι μαζί είμαστε η Νέα Ελλάδα.

Αδέρφια η σωτηρία της πατρίδας είναι στα χέρια όλων μας!!

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών

‘ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ’
Logios Hermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ