2012-12-03 01:19:03
Φωτογραφία για Δύσκολο το σχέδιο της Apple να απαγκιστρωθεί από την Samsung!
Εδώ και καιρό ξέρουμε τα σχέδια που έχει η Apple ώστε να απαγκιστρωθεί από την Samsung που ήταν έως τώρα ο νούμερο ένα... προμηθευτή της σε hardware εξαιτίας της διαμάχης τους που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό.

Από ότι φαίνεται όμως τα σχέδια της Apple για να είναι αυτόνομη από την Samsung δεν είναι και τόσο εύκολα αφού μπορεί να της πάρει αρκετό χρόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον τεχνολογικό αναλυτή Amit Daryanani η Apple για να απαγκιστρωθεί από την Samsung μπορεί να χρειαστεί από ένα χρόνο έως 18 μήνες!

Με άλλα λόγια η Apple θα μπορεί να βγάλει συσκευές χωρίς chip της Samsung μετά το 2014, ο λόγος βέβαια είναι εμφανέστατος η Apple χρησιμοποιεί όχι ένα, όχι δυο αλλά 4 chip της Samsung και αυτά δεν είναι άλλα από το A5,Α6,A5X και A6X chip.

Οι εταιρίες που είναι οι πιθανότερες να διαδεχθούν την Samsung είναι η Intel και η TSMC με τη δεύτερη να είναι πιο πιθανή μιας και η επιλογή της Intel μπορεί να αναγκάζει την Apple να εγκαταλείψει την αρχιτεκτονική ARM που έχει βασίσει την επιτυχία της έως τώρα και να πάει σε αρχιτεκτονική x86.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ