2012-03-24 15:43:02
Φωτογραφία για Έκλεβε ... τις γλάστρες από τη γειτονιά!
Ούτε τα χρήματα, αλλά ούτε τα κοσμήματα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ήταν το πάθος μιας 55χρονης Ηρακλειώτισσας που κατηγορείται για κλοπή. Ο «στόχος» της ήταν άλλος. Να κλέβει γλάστρες με λουλούδια από τα σπίτια των συγχωριανών και κοντοχωριανών της! Αυτό προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών σε χωριό του Ηρακλείου μετά από καταγγελία που έγινε από τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού, ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι του είχαν κλέψει τις γλάστρες με τα λουλούδια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις κλεμμένες γλάστρες αλλά μαζί με αυτές και περίπου άλλες ... 200 τις οποίες εκτιμάται ότι τις αφαίρεσε από κάποια σπίτια όμως ποτέ δεν έγινε καταγγελία λόγω της μικρής αξίας του προϊόντος.

Η δράση της 55χρονης είναι άγνωστο πότε ξεκίνησε το τέλος της όμως μπήκε πριν από λίγες ημέρες. Όταν ο ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας κατέγραψε με την κάμερα που είχε τοποθετήσει την 55χρονη να του κλέβει πέντε γλάστρες, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το γεγονός, δύο ημέρες μετά.


Η 55χρονη δε συνελήφθη, λόγω της παρέλευσης του αυτόφωρου, προσήχθη όμως και έδωσε εξηγήσεις για την πράξη της. Στους αστυνομικούς είπε ότι έχει πάθος με τις γλάστρες , γυρνάει τα χωριά και «μαζεύει» γλάστρες, ενώ επέστρεψε τρεις από τις κλεμμένες.

Στο σπίτι της όπου έγινε έρευνα βρέθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερες από 200 γλάστρες , αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.

Η ίδια δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τις έχει αγοράσει από μεγάλο πολυκατάστημα και πως δεν τις έχει κλέψει, ωστόσο δεν έδωσε αποδείξεις των αγορών της αυτών.

«Πιστεύουμε ότι οι εκατοντάδες γλάστρες που βρήκαμε ήταν αν όχι όλες οι περισσότερες από αυτές κλεμμένες. Όμως δεν είχαμε σχετική καταγγελία για τέτοιου είδους κλοπή», είπε αστυνομικός. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ