2012-03-24 16:10:01
Φωτογραφία για Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρωινής μεταγραφής του!
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε πώς του έγινε η πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 και τι μεσολάβησε μέχρι να βρεθεί τελικά ο ίδιος να παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε πως οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει ήδη από τον Μάρτιο του 2011 με τον Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο: «Πώς σε έψησε ο Γιάννης; Γιατί είναι φοβερός στο “ψηστήρι”! Έχει έναν τρόπο να πλησιάζει τον κάθε άνθρωπο και να μιλάει τη γλώσσα του. Πες μου, πώς στο είπε εσένα;» τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. «Μου είπε απλά “ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνεις κάτι άλλο”» απάντησε ο Χρήστος Φερεντίνος, και η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε: «Αυτά μου έλεγε και εμένα παλιά!».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε ότι, παρά τις πρώτες συζητήσεις, το πλάνο τους επόμενους μήνες εγκαταλείφτηκε: «Το καλοκαίρι είχαμε χαθεί. Ουσιαστικά, είχαμε πει “άστο καλύτερα το πρωινό”». Τελικά όμως, το φθινόπωρο έπεσε και πάλι στο τραπέζι η πρόταση και τελικά υαλοποιήθηκε:«Μπήκαμε πάλι στη διαδικασία τον Σεπτέμβριο, ενώ είχε ήδη σχηματιστεί τα πρωινό ως ομάδα. Η Σίσσυ είχε ήδη συμφωνήσει για το πρωινό και μετά ξαναμπήκα εγώ στο κόλπο!» ανέφερε ο οικοδεσπότης του πρωινού του ΑΝΤ1.

ΠΗΓΗ: yupi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ