2012-12-03 19:55:38
Φωτογραφία για Αρνείται να ανανεώσει με Ίντερ ο Σνάιντερ
Ο Γουέσλι Σνάιντερ ξεκαθάρισε μετά το ραντεβού του με τους ανθρώπους της Ίντερ ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του όσο παραμένει εκτός ομάδας. Μοράτι: "Περιμένουμε την απάντησή του".

Το σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ του Γουέσλι Σνάιντερ και της Ίντερ αναφορικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του συνεχίζεται.

Ο Ολλανδός άσος, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των Μιλανέζων στις 26 Σεπτεμβρίου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με παράγοντες της Ίντερ σε προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο δεν αποδέχτηκε την πρότασή τους για επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2016 (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2015) με αισθητά μειωμένες αποδοχές.

"Εάν τα πραγματα είναι έτσι, δεν βλέπω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπογράψω. Πώς μπορώ να είμαι ευτυχισμένος με αυτή την κατάσταση",δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, και πρόσθεσε:


"Δεν παίζω και θα πρέπει να πω ότι αποδέχομαι ένα χειρότερο συμβόλαιο από αυτό που έχω υπογράψει.

Επιπλέον, μου είχαν εξηγήσει ότι δεν έπαιζα για αυτό το λόγο, αντίθετα στο σημερινό ραντεβού μου ειπώθηκε ότι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις επιλογές του προπονητή".

Όσον αφορά στην τοποθέτηση της Ίντερ μετά το ραντεβού με τον Σναίντερ, αυτή εκφράστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, μέσω του Μάσιμο Μοράτι:

"Άκουσα ότι ο παίκτης ήταν παρών στη συνάντηση και ότι υπήρχε καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Τώρα περιμένουμε τον Σνάιντερ να απαντήσει. Είναι έτοιμος να παίξει εάν είναι καλά και είναι σε φόρμα, δεν θα παίξει λόγω του ονόματός του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ