2012-03-24 16:39:03
Φωτογραφία για Κάγκελα παντού
Με περίπου 7000 αστυνομικούς και κάγκελα γύρω από το Σύνταγμα, θα γίνει φέτος η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όσοι δε από τους πολίτες βρεθούν κοντά στις εξέδρες των επισήμων θα πρέπει να έχουν διαπίστευση (!!!), ενώ οι αστυνομικοί θα κάνουν προληπτικούς ελέγχους σε ομάδες που θα εμφανιστούν κοντά στο χώρο των παρελάσεων με πανό Σημειώνεται ότι οι ανάπηροι πολέμου αποφάσισαν να μην παρελάσουν, ενώ κλειστή από την Παρασκευή είναι η Νομική Σχολή.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται, όπως πάντα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου με τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην σημερινή μαθητική παρέλαση ξεδιπλώθηκε και το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Χρυσοχοίδη, που με αυτόν τον τρόπο θέλει να προστατέψει τους... λαοπρόβλητους πολιτικούς μας από τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

- Από τις 7 το πρωί απαγορεύοταν η στάση και η στάθμευση περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος ενώ ομάδες αστυνομικών διενεργούσαν προληπτικούς ελέγχους σε οργανωμένες ομάδες ατόμων που κατευθύνονται προς το Σύνταγμα.


- Με εντολή της αστυνομίας, κλειστοί ήταν από τις 8 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό στην Ακρόπολη και το Σύνταγμα, ενώ από τις 9 το πρωί  έκλεισε και ο σταθμός στον Ευαγγελισμό.

ΠΟΑΣΥ: Σιδερόφραχτες παρελάσεις δεν γίνονται

Έντονα αντέδρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στην απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει ισχυρές δυνάμεις, ώστε να μην γίνουν επεισόδια.

Στην ανακοίνωσή της, τονίζει:

«Δεν είναι δυνατόν οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται με την επιβολή μέτρων αστυνομίας και μάλιστα καταστρατηγώντας κάθε έννοια ωραρίου, αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων του αστυνομικού.

Δεν είναι αυτή η αποστολή μας. Τα κοινωνικά προβλήματα και ο θυμός ενός ολόκληρου λαού, δεν αντιμετωπίζονται με την καταστολή.

Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι στα πρωτοφανή μέτρα 'τάξης και ασφάλειας' και για τον πρόσθετο λόγο ότι για κάθε τι αρνητικό, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, οι συνήθεις 'εισαγγελείς' θα σπεύσουν να κατηγορήσουν και πάλι την Ελληνική Αστυνομία.». planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ