2012-03-24 17:59:24
Φωτογραφία για Piero Scaruffi: Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν οπωσδήποτε μέσα στο έτος
Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν πριν το Νοέμβριο. Πρώτα από όλα ξεκαθαρίζω ότι ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μου πέρασε από το μυαλό πως το Ιράν δεν επιθυμεί την καταστροφή του Ισραήλ. Το Ιρανικό καθεστώς συνεργάζεται στενά με τη Συρία, τη Ρωσία και την Κίνα. Είναι ξεκάθαρο ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνική βόμβα.

Από την άλλη πλευρά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το Ισραήλ αφέθηκε παράνομα να έχει εδώ και δεκαετίες πυρηνικές δραστηριότητες και να έχει μετατραπεί σε μία περιφερειακή δύναμη. Όπως όλα τελικά δείχνουν, στην περίπτωση που θέλει ένα κράτος να αποτρέψει ενδεχόμενη Αμερικανική εισβολή στο εσωτερικό του, πρέπει να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα. Το θέμα είναι να το κάνει πριν του επιτεθούν όμως.

Μερικές από τις αιτίες που οι ΗΠΑ θα συνδράμουν στρατιωτικά στην επίθεση του Ισραήλ ενάντια στο Ιράν είναι: 

Διαβάστε περισσότερα - Ο ρόλος του Εβραϊκού λόμπι στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ το έτος που διανύουμε- Το αντι-Ισραηλινό αίσθημα που υπάρχει στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική μετά την Αραβική Άνοιξη. - Η σιωπηλή υποστήριξε σε ΗΠΑ και Ισραήλ από τον Αραβικό Σύνδεσμο που εμμέσως καταδικάζει το Ιράν.- Το ότι το Ιράν είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες της Κίνας. Μια επίθεση στο Ιράν να πλήξει σε ένα βαθμό την οικονομία της Κίνας.-Ο Piero Scaruffi: Συγγραφέας – Ιστορικός http://www.scaruffi.com/politics/israel12.html#isr0312
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ