2012-03-24 17:56:05
Φωτογραφία για ΑΓΓΛΙΚΑ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Ταχύρυθμα τμήματα Lower / Proficiency για ενήλικες: έναρξη Μάιος/Ιούνιος 2012.

Η πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητο προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δεν διαθέτουν πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου Lower), διαπιστώνουν ότι χωρίς καλά Αγγλικά είναι δύσκολο να διεκδικήσουν με αξιώσεις πολλές από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Επομένως, όλο και περισσότεροι ενήλικες «βάζουν στο πρόγραμμά τους» την απόκτηση του Lower και, στη συνέχεια, του Proficiency.

Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει Αγγλικά σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να την τελειοποιήσει
. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια. Η αξιοποίηση των καλοκαιρινών μηνών μπορεί να βοηθήσει κάθε ενήλικο σπουδαστή να φτάσει στο στόχο του συντομότερα ή, εναλλακτικά, μπορεί να τον βοηθήσει να παρακολουθήσει ένα λιγότερο απαιτητικό πρόγραμμα σε σχέση με αυτό που θα επέλεγε εάν αξιοποιούσε μόνο τους χειμερινούς μήνες.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Αγγλικά, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της. Η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στην Ευρωδιάσταση στο 1/2, στο 1/3 ή ακόμα και στο 1/4 της «συνηθισμένης» χρονικής διάρκειας, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη φοίτησή του (άρα και την καταβολή διδάκτρων) σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower), ενώ αν διαθέτει ήδη στοιχειώσεις γνώσεις αρκούν 11-12 μήνες (πρόγραμμα Step2-Lower)

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8-12 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και εξασφαλίζει ότι ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στα προγράμματα Αγγλικής γλώσσας που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά γραμμένα για την Ευρωδιάσταση και τα ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων που παρέχει (και όχι του «εμπορίου») και βασίζονται στην ειδική μεθοδολογία για ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει η Ευρωδιάσταση.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα προγράμματα προετοιμασίας για Lower και Proficiency που παρέχει είναι πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων

Επιλέγοντας τα θερινά τμήματα ο σπουδαστής μπορεί όχι μόνο να κερδίσει χρόνο αλλά και να επωφεληθεί από πολύ συμφέρουσες προσφορές. Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση για τα θερινά τμήματα 2012 κερδίζετε:

1) ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στο πρόγραμμα Start-Lower.

2) ΕΚΠΤΩΣΗ 32% στο πρόγραμμα Step2-Lower.

3) ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο πρόγραμμα Powerprof.

4) Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος 2ης ξένης

γλώσσας (Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά), με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών.

5) ΕΚΠΤΩΣΗ 70% για παρακολούθηση προγράμματος πληροφορικής / προετοιμασίας για ECDL στην Ευρωδιάσταση Πληροφορική.

Για τους άνεργους σπουδαστές (κατόχους κάρτας ανεργίας) ισχύει 10% επιπλέον έκπτωση. Επιπλέον έκπτωση 10% ισχύει επίσης για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα θερινά εντατικά τμήματα προετοιμασίας για το Lower που παρέχει μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω site και blog:

www.eurodiastasi.gr

www.lower-proficiency.gr

www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα σπουδών, τα ταχύρυθμα προγράμματα και την εξειδίκευση στους ενήλικες που διαθέτει η Ευρωδιάσταση, ενώ και τα πολύ χαμηλά δίδακτρα κάνουν την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει!

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Κυψέλη, Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Μενίδι, Πετρούπολη κλπ).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LOWER

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ PROFICIENCY Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ