2012-03-24 18:01:47
Φωτογραφία για Το παράπονο μεγάλου πρωταγωνιστή για την εγκατάλειψη από συναδέλφους
Έχουν λιγοστέψει οι ...φίλοι και οι συνάδελφοι» παραδέχεται μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου ο οποίος λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, είναι αναγκασμένος να ζει κλεισμένος μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του.

Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μούτσιο ο οποίος με την ευγένεια και τη γλυκύτητα που τον διακρίνουν δεν κρύβει το μικρό παράπονό του για τους φίλους και συναδέλφους που δεν πάνε για να τον δουν.

Σε ερώτηση αν επικοινωνούν μαζί του παλιότερες συνεργάτες του, ο ίδιος απαντά: «όχι, γιατί έχουν αυτοί το δικό μου τηλέφωνο και δεν είμαι σε κατάσταση να επικοινωνήσω μαζί τους.

Δηλαδή τι να κάνω; Να τους πω 'σε παρακαλώ έλα να με δεις' ή 'έλα να μιλήσουμε'; Ή το αποφασίζουν και το κάνουν ή δεν χρειάζεται να τους πει κανείς. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα... Όταν είναι να έρθει κάποιος φίλος να με δει, αναγκαστικά μιλάμε για αρρώστιες.

Και φυσικό είναι να μην κάνει κέφι κανένας να μιλάει για τέτοια θέματα. Και έτσι έχουν λιγοστέψει λιγάκι οι φίλοι και οι συνάδελφοι. Είναι πολύ δύσκολη η καθημερινότητά μου. Δεν φαντάζεσαι».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ