2012-12-05 10:55:50
Φωτογραφία για Κοντά σε ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης!
Και ενώ όλοι προσπαθούν να αντιληφθούν το που κινείται ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά, οι πληροφορίες του PAOK24 εμφανίζουν τον Κώστα Κατσουράνη πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, είναι μία επιλογή που γίνεται εν τέλει από την ΠΑΕ κάτι που ξεκαθαρίστηκε τις προηγούμενες ημέρες και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον ατζέντη του παίκτη.

Αρχικά, ο Γιώργος Δώνης ήταν αυτός που πίεσε για δύο πολύ σημαντικούς – για αυτόν – λόγους. Πρώτον, το ότι η παρουσία Κατσουράνη θα τονώσει την προσωπικότητα της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου και δεύτερον, το ότι ο παίκτης αγωνίζεται σε δύο σημαντικές θέσεις όπου η ομάδα έχει σοβαρά κενά, όπως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και στο κέντρο της άμυνας.

Η εισήγηση Δώνη, εγκρίθηκε αρχικά από τον Γιώργο Γεωργιάδη που παρουσίασε την περίπτωση του αρχηγού της εθνικής στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Και έκτοτε, ο Ρώσος γενικός διευθυντής ή στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ, έχει αναλάβει την υπόθεση.


Πληροφορίες από την Αθήνα, αναφέρουν πως ο Τσιστιακόφ συναντήθηκε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Γιάννη Εμμανουηλίδη με τον οποίον συζήτησε όχι μόνο το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας, αλλά γενικότερα, θέματα που αφορούν και τις δύο πλευρές εφόσον πέσουν οι υπογραφές.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται να υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό η οποία όμως με τις απαιτούμενες υποχωρήσει των δύο πλευρών, αναμένεται να μην αποτελέσει πρόβλημα.

Η πλευρά Κατσουράνη ξεκίνησε τις συζητήσεις στις 800 χιλιάδες ευρώ για συμβόλαιο 1,5 έτους, όμως ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του φέρεται να αντιπρότεινε 500 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα.

Οι επιλογές που έχει ο παίκτης εντός συνόρων, πλην του ΠΑΟΚ, είναι αυτή της ΑΕΚ η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον θέλει εφόσον εμπλακεί ο επενδυτής ονόματι Βιντιάδης κάτι που δεν θα είναι γνωστό πριν από τις 20 Δεκεμβρίου. Και είναι κάτι που ο παίκτης δεν μπορεί να βασιστεί.
PAOK24
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ