2012-03-24 19:05:22
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Κλινική για ευθανασία
Μία Ολλανδική κλινική που αναλαμβάνει... την εκτέλεση ευθανασίας, έχει δημιουργήσει φορητές ομάδες οι οποίες δολοφονούν τους ασθενείς στα ίδια τους τα σπίτια.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει ήδη αρχίσει την λειτουργία της. Η κλινική παρέχει τις υπηρεσίες της μόνο στους ασθενείς για τους οποίους οι προσωπικοί τους θεραπευτές αρνήθηκαν να τους αφαιρέσουν την ζωή.  Παρʼόλα αυτά πολλοί ειδικοί επαγγελματίες υγείας έχουν ήδη ξεκινήσει διαμαρτυρίες εναντίον αυτής της «καινοτομίας».

Η φορητή ομάδα δολοφόνων έχει ξεκινήσει το έργο της , αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη με ποιά αιτιολόγηση οι ιατροί μπορούν είτε να αποδεχτούν είτε να απορρίψουν το αίτημα ευθανασίας των ασθενών τους.

Η πρακτική της ευθανασίας έχει νομιμοποιηθεί στην Ολλανδία από το 2002. Από τότε, και κάθε χρόνο περισσότερα από τρεις χιλιάδες άτομα ασκούν το συγκεκριμένο νομικό δικαίωμα.

Οποιοσδήποτε πολίτης πάσχει από ανίατη νόσο, έχει δικαίωμα να προβεί στην συγκεκριμένη διαδικασία. Οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το δικαίωμα εάν είναι ικανοί να σκεφτούν λογικά και υπεύθυνα για τις αποφάσεις τους prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τύφλα να ΄χει το Mercedes!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τύφλα να ΄χει το Mercedes!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ