2012-03-24 19:04:56
Φωτογραφία για Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έγινε ζητιάνος...
Ο εικονιζόμενος ζητιάνος, με τα κουρελιασμένα ρούχα, τις ουλές και τα σημάδια, είναι ένας πασίγνωστος και πάμπλουτος ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιού Τζάκμαν.

Ο Χιού Τζάκμαν μεταμορφώθηκε σε ζητιάνο, που περιπλανήθηκε στους δρόμους του Λονδίνου, για τις ανάγκες της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος τον Γιάννη Αγιάννη.

Πρόκειται για την ταινία «Les Miserables», για τα γυρίσματα της οποίας ο πρωταγωνιστής της ταινίας «X-Men» φόρεσε βρώμικα ρούχα, παλιά και τρύπια παπούτσια ενώ ψεύτικες ουλές έκαναν την εμφάνισή τους στο σώμα του, με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

Το γυναικείο κοινό πάντως, θα απογοητευθεί από αυτή την εμφάνιση του γοητευτικού ηθοποιού Χιού Τζάκμαν, που τον έχει συνηθίσει σε ρόλους που δεν τσαλακώνουν τόσο πολύ την εικόνα του.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον ηθοποιού Χιού Τζάκμαν μεταμφιεσμένο ζητιάνο:

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/03/hugh-jackman-ithopoios-zitianos/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκνευριστική σύμπτωση..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκνευριστική σύμπτωση..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ