2023-03-07 14:25:12
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Κλείνει μετά την 20-3-2023 η Παθολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, εάν δεν υπάρξει εφημεριακή κάλυψη!
Κλείνει μετά την 20-3-2023 η Παθολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, εάν δεν υπάρξει εφημεριακή κάλυψη!.. Το έχουμε τονίσει και διαμηνύσει εγκαίρως και κατ’ επανάληψη. Το αποτέλεσμα της άθλιας – στοχευμένης πολιτικής των “αρίστων” απέναντι στην Υγεία και ειδικότερα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, έρχεται να το επιβεβαιώσει. Μετά την 20-3-2023 η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κλείνει γιατί για 11 ημέρες, μέχρι το τέλος Μαρτίου, δεν θα έχει εφημεριακή κάλυψη ούτε από μόνιμο ούτε από ειδικευόμενο Παθολόγο!!

Απευθύνω ΥΣΤΑΤΗ έκκληση σε Υπουργείο Υγείας, 6η ΥΠΕ, Δημοτική Αρχή, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, να “ΤΡΕΞΟΥΝ” πριν είναι ΑΡΓΑ Ø Κύριε Πλεύρη, μην προσποιείστε τον ανήξερο. Δώστε λύση!

Ø Κύριε Καρβέλη, είστε βασικός υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει, ώστε να υπάρξει προσωρινή λύση (μετακίνηση ιατρών). Δική σας είναι η εποπτεία, το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ.


Ø Κύριε Δήμαρχε, επιβεβαιώνετε για μία ακόμη φορά την ανεπάρκειά σας. Καμιά κίνηση μέχρι σήμερα δεν έχετε κάνει για υλοποίηση δεσμεύσεων που προέκυψαν από τις κινητοποιήσεις την 15-2-2023. Δεν μπορεί να σφυρίζετε αδιάφορα και να αναμένετε ότι όλα θα τα λύσει η κεντρική εξουσία. Πότε επιτέλους θα κάνετε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας από κοινού με τους Δημάρχους Ναυπακτίας και Ξηρομέρου;

Ø Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη κκ Δαμασκηνέ, δεν αρκούν οι ευχές και η “χαλαρή” αντιμετώπιση του θέματος. Σας αφορά και εσάς, διότι το Γηροκομείο της πόλης υποστηρίζεται χρόνια τώρα, όπως σας ενημέρωσα κατά την πρόσφατη (3/3) συνάντησή μας, από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ø Κύριε Λιβανέ, τώρα δεν χωρούν δικαιολογίες ότι δεν πήρες “χαμπάρι” τι έγινε με το Νοσοκομείο γιατί ήσουν απασχολημένος! Κούνησε λίγο το δαχτυλάκι σου, μπορεί κάτι να γίνει.

Δεν είναι μακριά η στιγμή που υπάρχει ορατός κίνδυνος να θρηνήσουμε ζωές από την θαυμαστή ολιγωρία σας κκ υπεύθυνοι που ασκείτε πολιτική στο χώρο της Δημόσιας Υγείας. Έχετε πει τόσα ψέματα που είναι πιο πολλά και από τις ανάσες σας! Οι πολίτες και η κοινωνία δεν φταίνε σε τίποτα. Ήρθε η ώρα να σας πληρώσουν με το νόμισμα που σας αξίζει… Για να δούμε, έστω και την ύστατη ώρα, αν θα “ιδρώσει” το αυτί σας, ώστε να υπάρξει κάποιας μορφής προσωρινή λύση…

Πάνος Παπαδόπουλος

Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής

Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ