2012-12-05 22:01:09
Φωτογραφία για Ηλεία: Εκ νέου βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Αρκετά σοβαρή μεταβολή το Σαββατοκύριακο
Μετά την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Τρίτη, επιδεινώνεται σήμερα Τετάρτη, τις αμέσως επόμενες ώρες, με τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

1. Διατηρούνται οι βροχές και οι καταιγίδες την Πέμπτη, πρόσκαιρη βελτίωση την Παρασκευή. Αρκετά σοβαρή η μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο με πολυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

2. Στους 14o με 15οC, κατά μέσο όρο, οι μέγιστες τιμές τις επόμενες ημέρες.

3. Σημαντική ενίσχυση ανέμων έως θυελλώδεις 8 μποφόρ το Σάββατο.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά.

Την Πέμπτη 6/12 εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 με 14 βαθμούς στα πεδινά και 7 με 8 στα ορεινά. Νωρίς το πρωί, 9 με 10 στα πεδινά και στα ορεινά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.


Την Παρασκευή 7/12 περιμένουμε νωρίς το πρωί βροχές με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 12 με 13 βαθμούς στα πεδινά και 6 με 7 στα ορεινά. Νωρίς το πρωί 9 με 10 στα πεδινά και στα ορεινά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου, σε χαμηλότερες τιμές το βράδυ. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Και τα νεότερα δεδομένα θέλουν πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου 8/12. Το Σάββατο φαίνεται να κυλλά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας με καλό σχετικά καιρό. Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ φαίνεται να εκδηλώνονται πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με την Κυριακή 9/12 να επικρατεί έντονη κακοκαιρία. Επίσης, σημαντική ενίσχυση νοτιοδυτικών ανέμων έως θυελλώδεις 8 μποφόρ από το Σάββατο. Δεν θα δούμε αναλυτικότερα τον καιρό του Σαββατοκύριακου, περιμένοντας τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Νεότερα στοιχεία στις τακτικές και έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 400 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, στους πίνακες και χάρτες του metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ