2012-12-06 17:15:03
Φωτογραφία για Εργαζόμενοι στο ΙΚΑ - 24ωρη πανελλαδική απεργία
Με 24ωρη πανελλαδική απεργία κλιμακώνονται αύριο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΙΚΑ. Παράλληλα συνεχίζεται η κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζονται τα... γραφεία της κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ (Αγ. Κων/νου 8 Αθήνα).

. Το αίτημα της κινητοποίησης, που οργανώνει η ΠΟΣΕ ΙΚΑ, είναι να μην απολυθούν με δικαστική απόφαση 500 εργαζόμενοι του Ιδρύματος οι οποίοι προσφέρουν εδώ και δύο χρόνια της υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους και συνταξιούχους και έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ. Η ΠΟΣΕ – ΙΚΑ προειδοποιεί ότι θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της και καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα. Παράλληλα καταγγέλλει την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας η οποία πλέον φέρει την ακέραια ευθύνη για τη διάλυση του ΙΚΑ. Μια διάλυση η οποία θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στους ασφαλισμένους – συνταξιούχους καθώς και στην ομαλή καταβολή των συντάξεων..

• Αύριο Παρασκευή, ημέρα της απεργίας, θα γίνει στις 9.00 πμ συγκέντρωση στα γραφεία της κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ (ΑΓ. Κων/νου 8 Αθήνα) με την συμπαράσταση της ΑΔΕΔΥ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ