2012-12-06 18:11:22
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι δύο αιώνιοι στο χορτάρι του ΟΑΚΑ θα κρίνει και τον τελικό νικητή στο κυριακάτικο ντέρμπι σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού Πέτρο Καραβίτη.

Στο ψυχολογικό κομμάτι στάθηκε ο Πέτρος Καραβίτης, εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναίκό και τον Ολυμπαικό.

Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου, μιλώντας σε σπουδαστές της αθλητικής δημοσιογραφίας, αναφέρθηκε εκτενώς στο ντέρμπι της Καλογρέζας την προσεχή Κυριακή.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Πέτρου Καραβίτη:

Για τη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων: «Το ντέρμπι παραμένει ως έχει. Το αν θα είναι θεαματικό κρίνεται στις ελλείψεις που έχει μια ομάδα. Και στο παρελθόν, όταν υπήρξαν αντίστοιχες καταστάσεις, αντιμετωπίζαμε το συγκεκριμένο ματς με την αντίστοιχη σοβαρότητα και ανυπομονησία. Όλα τα ντέρμπι που έζησα, είχαν την ίδια σημασία».

Για τους κορυφαίους ξένους των δύο ομάδων: «Από τον Παναθηναϊκό σίγουρα τον Σισοκό, ο οποίος έχει φοβερό πόδι και πολύ καλή τεχνική. Στον Ολυμπιακό, ο Ιμπαγάσα είναι το μεγάλο όνομα, αλλά ο Αμπντούν είναι αυτός που φέτος κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς προσφέρει πολλά στην ομάδα».


Πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Η ψυχολογία είναι το κλειδί για τη νίκη. Η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν εκείνη την μέρα οι δύο αντίπαλοι θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αν ο Παναθηναϊκός δώσει την ψυχή του θα μπορέσει να πάρει το ματς. Αυτοί που διψούν περισσότερο για νίκη θα είναι και οι νικητές».

Για τους προπονητές των δύο πάγκων: «Ο Ζαρντίμ είναι χρόνια προπονητής, ενώ ο Ρότσα είναι κατά διαστήματα. Είχε καιρό να αναλάβει μία ομάδα. Πάντως φαίνεται να έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών».

Για το αν ο Ολυμπιακός κάνει λάθος στο ότι παίρνει νέους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν χρησιμοποιούνται κατά κόρον:

«Το βρίσκω μεγάλο λάθος αυτό. Μπορώ να πω, μάλιστα, πως το γεγονός πως δεν πηγαίνω στο γήπεδο είναι γιατί δεν παίζει ο Φετφατζίδης. Σε επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο Μαρινάκη του τόνισα πως: για να γίνει μεγάλη η ομάδα πρέπει να αποτελείται από επτά Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θα προέρχονται από τις ακαδημίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ