2012-12-06 21:17:54
Φωτογραφία για ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΖΑΓΚΡΕΜΠ! ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 62-84
Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης πέρασαν... τρένο και από την Κροατία φεύγοντας με τη νίκη από το Ζάγκρεμπ χάρη στο τελικό 62-84 και πλέον περιμένουν τα ευχάριστα από το Μιλάνο και την ήττα της Ζαλγκίρις από την Αρμάνι, για να μπουν ακόμα πιο δυνατά στο κυνήγι της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου.

Στο... «ρελαντί» ήρθε αυτή η νίκη για τους ερυθρόλευκους, με μεγάλα τους "όπλα" την καλή τους άμυνα και την ομαδικότητά (27 ασ.) και τους Σπανούλη και Περπέρογλου να είναι οι πρώτοι σκόρερ με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Η Τσεντεβίτα ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και προηγήθηκε 9-2 στο 3', γεγονός που ανάγκασε τονπροπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, να καλέσει σε τάιμ άουτ, με τις οδηγίες του να πιάνουν τόπο, καθώς η συνέχεια της αναμέτρησης ήταν τελείως διαφορετική. Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 11-11 (7') και με οδηγό τον Στράτο Περπέρογλου -σημείωσε 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο- έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +3 (18-21, 10').


Ο Περπέρογλου συνέχισε να... "πυροβολεί" και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Θρύλου και πιο συγκεκριμένα δια χειρός Κώστα Σλούκα να ανεβάζουν την διαφορά ως τους 11 πόντους (28-39, 18'). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στην συμπλήρωση των 20' είχαν ροκανίσει την διαφορά στους τρεις πόντους (37-40).

Με... άρωμα πρωταθλητή ήταν και η συνέχεια του τρίτου δεκαλέπτου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να διατηρεί τα ηνία της αναμέτρησης. Ο Εϊσι Λο έπαιξε με μαεστρία τον ρόλο του οργανωτή, ο Κάιλ Χάινς φώναξε για άλλη μία φορά "παρών" και ο Αμερικανός σέντερ ήταν εκείνος που έστειλε τον Ολυμπιακό στο +16 (48-64, 30΄).

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα την Τσεντεβίτα να τον απειλήσει, εγκλωβίζοντας τους Κροάτες στην άμυνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία προηγήθηκε ακόμα και με 24 πόντους (60-84) 2'' πριν από το τέλος ενώ πήρε τελικά τη νίκη με 60-84, αναγκάζοντας ΚΑΙ τους οπαδούς της Τσεντεβίτα να υποκλιθούν στον πρωταθλητή και να τον χειροκροτήσουν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟ: Με Τοτσέ στην επίθεση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟ: Με Τοτσέ στην επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ