2012-12-06 22:31:35
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ!
Μπλεξίματα με το νόμο έχει Μάικ Μπατίστ με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο πρώην παίκτης των «πράσινων» και νυν της τουρκικής ομάδας συνελήφθη από τις Αρχές κατόπιν σχετικής παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα το βράδυ της Πέμπτης (6/12), καθώς φέρεται να χρωστά το ποσό των 200.000 ευρώ στην ΔΟΥ Κηφισιάς!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ούτε μία ώρα δεν είχε η αποστολή της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην Ελλάδα και ο Μάικ Μπατίστ συνελήφθη! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να χρωστά 200.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα προς τη ΔΟΥ Κηφισιάς, όπου κατόπιν παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα, ο Αμερικανός φόργουορντ κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» από τις 21:15.

Το αδίκημα του Μάικ Μπατίστ είναι διαρκές και θα πρέπει να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία, γι’ αυτό και κρατείται στο «Ελ. Βενιζέλος». Όπως και στην περίπτωση με τη σύλληψη του Ρομέιν Σάτο στη Σλοβενία, άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι κοντά στον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς η νύχτα φαίνεται πως θα είναι… μεγάλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ