2012-12-06 23:30:04
Φωτογραφία για Ο διαγωνισμός του μήνα από το Club Seat: Ποδήλατο Sector Intro Man!
Ο διαγωνισμός του μήνα: Ποδήλατο Sector Intro Man!

Το Club SEAT σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα buyeasy.gr εξασφάλισε και κληρώνει για ένα τυχερό μέλος του 1 εξαιρετικό ποδήλατο Sector!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 και με ένα απλό κλικ, ετοιμάσου για αμέτρητες οικολογικές, συναρπαστικές, απολαυστικές βόλτες και μετακινήσεις !

Ένα ξεχωριστό on-line κατάστημα που προσφέρει στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σχετικά με τη θάλασσα, τη δράση, την περιπέτεια στη φύση, την άθληση αλλά και την οικογένεια και το παιδί !

Το ηλεκτρονικό κατάστημα buyeasy.gr προσφέρει στους επισκέπτες του, ανταγωνιστικές τιμές και μοναδικές ευκαιρίες προσφορών, έχει συνεργασία με τους επίσημους αντιπροσώπους των πιο επώνυμων brands ενώ προσφέρει και την υποστήριξη των προϊόντων πριν και μετά την πώληση. Περιηγηθείτε μέσα στην ιστοσελίδα και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με μοναδική ευκολία!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό.

Αν είσαι εσύ το τυχερό μέλος, μη μας ξεχάσεις! Περιέγραψέ μας την πρώτη σου βόλτα με το καινούργιο σου ποδήλατο, στείλε μας φωτογραφίες ή video, ώστε να τα μοιραστούμε με όλα τα μέλη του Club SEAT.

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ