2012-12-07 01:30:07
Φωτογραφία για Συνεργαστείτε μαζί μας! Ζητήστε την βοήθεια των ειδικών
Αγαπητοί φίλοι/συνεργάτες

Kαλωσορίσατε στο Autocarnet.gr! 

Blog/FB Admins: Autocarnet.gr(Angel), AutocarGTS(George)

Οι δημοσιεύσεις στο καλύτερο ελληνικό blog για το αυτοκίνητο είναι σχεδόν στο σύνολό τους - πλην κάποιων εξαιρέσεων - προγραμματισμένες για δημοσίευση σε προγενέστερο χρόνο (από το προηγούμενο βράδυ, βλ. Εικ.1) και καλύπτουν όλο το 24ωρο, έτσι ώστε όποια στιγμή και να μας επισκεφτείτε θα βρείτε και κάτι καινούριο (είδηση, νέο, αγώνας, βίντεο, χιουμοριστικό θεματάκι κ.λπ).

Εικ.1 - Ο προγραμματισμός των δημοσιεύσεων σε πρότερο χρόνο είναι απαραίτητος για την διαχείριση του χρόνου μας και των  δημοσιεύσεων

Οτιδήποτε (νέα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου) αφορά Auto – Moto - Vehicles μπορείτε να μας το αποστέλλετε για δημοσίευση (κατόπιν του σχετικού ελέγχου περιεχομένου από την διαχείριση) στο πιο παλιό και επισκέψιμο automotive Blog  που υπάρχει στο ελληνικό διαδίκτυο με χιλιάδες -  καθημερινά -  επισκέπτες και δυναμική εκπροσώπηση από χιλιάδες Fans στα σημαντικότερα Social Networks και ειδικά το Facebook και το Twitter.


Ότι υλικό αναρτάται στο Autocarnet.gr δημοσιεύεται αυτόματα από παράλληλα δυναμικά applications (RSS GRAFITY, DLVR κ.λπ) και στα υπόλοιπα δίκτυά μας μέσω τεχνολογίας RSS (Εικ.2) καλύπτοντας έτσι θεματικά όλο το 24ωρο όπως ήδη αναφέραμε.

Εικ.2 - Αpplication "οδηγεί" τις προγραμματισμένες αναρτήσεις μας τόσο στην σελίδα μας στο FB όσο και στο Twitter χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα...Είμαστε δεν είμαστε σε PC εσείς θα δείτε την νέα δημοσίευση με αυτόματο τρόπο!

Όλες αυτές οι τακτικές παράλληλα με άλλες πιο εξειδικευμένες που ανέρχονται σε επίπεδο SEO και δεν μπορούμε να τις αποκαλύψουμε (βλ. στην συνέχεια συνεργασία-διαφήμιση) δείχνουν από μόνες τους την δυναμική που διέπει τις σελίδες μας και την σοβαρότητα με την οποία μας αντιμετωπίζουν σημαντικοί συνεργάτες μας (βλ. banners αρχικής σελίδας). Ναι είναι γεγονός ότι οι επισκέψεις μας αυξάνονται διαρκώς!

Διαφημιστείτε στο Autocarnet.gr

Μπορούμε να συζητήσουμε και την δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας και διαφήμισης της επιχείρησής σας μέσω των δικτύων μας (banner, text ads, promo)

H διαχείριση του

Autocarnet

SITE/BLOG: http://www.autocarnet.gr 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/Autocarnet

TWITTER: http://twitter.com/Autocarnet

INEWS RSS AGGREGATOR: http://www.inews.gr/Auto-Car-Net.htm
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ