2012-12-07 01:42:15
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ!
Ούτε στιγμή δεν εφησυχάζουν στον Ολυμπιακό, παρόλο που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας βρει ρυθμό, σύμφωνα με το Γιώργο Πρίντεζη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης επικράτησαν και της Τσεντεβίτα, στο Ζάγκρεμπ, φθάνοντας στην έκτη διαδοχική νίκη τους στην Ευρωλίγκα. Ο 27χρονος φόργουορντ ρωτήθηκε μήπως έχουν φορμαριστεί πρόωρα και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Όταν δεν παίζεις καλά λένε δεν παίζεις καλά. Όταν παίζεις καλά λένε μήπως φορμαρίστηκες νωρίς… Ας μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Η ομάδα έχει πλάνο και πρόγραμμα, έναν γυμναστή κι ένα προπονητικό επιτελείο που δουλεύουν πολύ. Στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση. Πλέον, η ομάδα έχει βρει ρυθμό, αλλά σίγουρα θα ξαναέρθουν δύσκολες στιγμές. Το θέμα είναι αν ξαναχάσεις ένα ματς να μην σε πληγώσει τόσο. Δείχνουμε πως τελειώνουμε καλά τον πρώτο γύρο, αλλά δεν εφησυχάζουμε».

Αναφορικά με το «διπλό» στο Ζάγκρεμπ πρόσθεσε: «Έχουμε βρει τον απαιτούμενο ρυθμό για να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια, που μπορεί να λογίζονται εύκολα αλλά χρειάζονται προσοχή. Στο τέλος του πρώτου μέρους χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και η Τσεντεβίτα μας πλησίασε, αλλά στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως ξέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ